2020-04-09 04:53

Senat. Avize pentru Ariton şi Vosganian

 |  19:47
Senat. Avize pentru Ariton şi Vosganian

Conducerea Senatului va lua în discuție, în ședința Biroului Permanent de luni, avizele favorabile date de Comisia juridică pentru încuviințarea urmăririi penale a senatorilor Ion Ariton și Varujan Vosganian, foști miniștri ai Economiei.

Biroul Permanent va stabili, astfel, introducerea pe ordinea de zi a plenului Senatului a solicitărilor venite din partea Justiției pe numele celor doi foști miniștri, precum și avizele întocmite de Comisia juridică, plenul fiind suveran în tranșarea acestei situații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-27Parerea ta...

III
09 Feb 2015

Numai luni? Senatul nu lucreaza duminica? Camera deputatilor a lucrat pentru Elena Udrea. Sau Elenei trebuia sa i se inchida gura cat mai repede. Cu ocazia asta ma aflat ca pe langa "justitia independenta" care a scos trei dosare ale Elenei intr-o zi, ca sa fie siguri de arestare (inchiderea gurii) si Camera Deputatilor a dat dovada de tot atata "independenta". Pampalaul de Zgonea nu mai prididea sa explice cat de normal este sa se intruneasca comisiile vineri, sambata si duminica. Sper sa le vina la toti randul, inclusiv la cei care tin biciul pe justitie si parlament
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine