2020-08-13 06:09

Senatoare PNL: Salariul de la Parlament nu-mi ajunge nici pentru coafor

 |  07:29
Senatoare PNL: Salariul de la Parlament nu-mi ajunge nici pentru coafor

Senatorul PNL Vasilica Steliana Miron se plânge că indemnizaţia de parlamentar este mult prea mică, iar salariul nu îi ajunge nici pentru coafor. Senatoarea susţine că pentru a-şi păstra imaginea este nevoită să apeleze la banii soţului ei şi să primească ajutor de la părinţi.

"Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor", a afirmat senatorul PNL, potrivit b1.ro.

Vasilica Steliana Miron a mai spus că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei şi că, deşi preferă hainele mai ieftine, niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori la fel.

Vasilica Steliana Miron a trecut la PNL în luna februarie 2014, aflându-se acum la primul mandat de senator.

Referitor la veniturile soților Miron, acestea sunt indemnizația de senator de aproximativ 60.000 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adică aproximativ 5.000 de lei lunar, precum şi onorariul de aproape 98.000 de lei al executorului judecătoresc Cătălin Miron.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-19Parerea ta...

ANONIM
19 Apr 2015

O nesimtita coafata!
PARADISUL CRACILOR
19 Apr 2015

O parvenita spurcata . Oare ea nu i-si da chiloti care nu poarta la weceul din curte ? Nu se sterge cu cocean la popoua ? Sau hirtia ei igienica este din fire de aur , sa stearga mizeria de la gura ei ? Gloaba dar vecini tai cit salariu sau pensie are ? Tu nu ai bunici , mai indepartati , amariti ?
HAHALERA
19 Apr 2015

Se duce la coafor sa ii numere floci de la cur ? Ea nu se juca cu puta in tarina la tara ? O Maria Tereza a P N L realitati Parvenitilor Romani .
ADONIS
19 Apr 2015

Parca a obligat-o cineva sa candideze !!! Fata asta este o "mostra" de ce am putut vota, trimite in parlament ... Obraznicia acestei "tanti-nimeni" este egalata doar de prostia ei monumentala si "nedureroasa"! Bravo, madam gorghiu ... mai ai si alte asemenea exemplare de plasat ? Poate incerca pe "alta cale" sa-si imbunatateasca veniturile ! La munca, fatuco, la munca !!!
CARACATITA DIPLOMATIEI
19 Apr 2015

Cauta in Comisarul si vezi fotografiile ei cu , mijul umflat cu Botux si taiat pe jumatate de chiloti . A iesit avocat de la universitatea romana - americana si a profesat fara aprobare de acreditare .
ANONIM
19 Apr 2015

NIMFOMANA asta nu are ce cauta in viata publica. Excesul de fuliculina i-a diluat discernamantul.
ANONIM
19 Apr 2015

Dragi romani nu trebuie sa mai fim toleranti cu existenta CIOCIOLINELOR feminine sau/si feminine in politica romaneasca. Ele au doar destinatia usuraticelor, nimfomanelor, prostituarii, etc . Lasate in politica ingroapa Ro.
ANO
19 Apr 2015

O moldobuza inputita , parvenita si tolerata de colegi aceleasi bresle a patricienilor nostri .
CROCODILUL FLAMAND
19 Apr 2015

pai fetitzo ori esti curva ori esti senator....cum sa-ti explic ca sa pricepi.....SENATORII MERG LA CURVE DUPA PROGRAM.....ORI TU ESTI O CURVA PRINTRE SENATORI....AI CONFUNDAT BORDELUL CU SENATUL..VEZI CA AI PROBLEME LA GPS...
CAT E ZIUA DE MUNCA ?
19 Apr 2015

Cica ar fi 50-60 de lei de sapat in gradina !
PARADISUL CRACILOR
19 Apr 2015

Ba dar cine a obligat-o sa stea la parlament , senat , birou si acasa , oameni platiti si celelante , dea moaca . Daca nu ii convine sa duca la Centura suceava si cistiga 30 - 40 pentru 10 minute . intr-o ora 200 si pe zi 2000 . pe luna 30 zile , egal 60 000 mii pe luna . Are dreptate e mai convenabil si afacere rentabila , pentru ea .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz