2019-10-16 03:34

Senator PSD, ales într-o funcție de prestigiu la nivel EUROPEAN

 |  14:22
Senator PSD, ales într-o funcție de prestigiu la nivel EUROPEAN

Senatorul PSD Titus Corlăţean, preşedintele Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), a fost ales vicepreşedinte al APCE pentru anul 2018, mandat pe care îl va exercita pentru al doilea an consecutiv.

Alegerea sa a avut loc cu ocazia primei părţi a sesiunii ordinare a APCE, care se desfăşoară la Strasbourg, în perioada 22 - 26 ianuarie. Potrivit unui comunicat al Senatului, remis Agerpres, Corlăţean a fost desemnat, totodată, raportor al Adunării Parlamentare, în numele Comisiei pentru afaceri politice şi democraţie a APCE, pentru dezbaterea de urgenţă pe tema Procesului de Pace în Orientul Mijlociu - Israel-Palestina: contribuţia Consiliului Europei. Dezbaterea este programată a avea loc joi, 25 ianuarie, precizează sursa citată. În cadrul acestei dezbateri senatorul Titus Corlăţean urmează să prezinte un raport şi să fie supus aprobării plenului Adunării un proiect de rezoluţie pe această temă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-23Parerea ta...

LEVST.
23 Ian 2018

Titu-banditu, din familia mafiota Corleone, practic EU nu mai are de unde gasi un individ curat in politica romaneasca, si ii pune la intamplare, in diverse functii, iar mai tarziu-cand au timp- ii trimit la puscarie, precum pe adrian severin, ajuns profesor de limbi, la ocna...
UN BAIAT CU OCHI CAPRUI
23 Ian 2018

Sunt oameni total neinformati si dezintaresati de plaga PSD. Ruptura in comunicare ests mai mult decat evidenta. Rusine celor din Ue.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray