2019-11-14 04:01

Senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au participat la cheful oferit de Tăriceanu

 |  10:48
Senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au participat la cheful oferit de Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit ”un pahar de șampanie” liderilor ALDE cu ocazia zilei sale onomastice. Ziua sa a fost pe 14 ianuarie, dar cum Tăriceanu a fost în concediu, odată revenit și-a invitat liderii partidului, dar și politicieni cu care are o relație bună la un eveniment care a avut loc la restaurantul ”Diesel”, din Capitală.

Pe lângă liderii ALDE, la eveniment au fost prezenți și senatorii PNL, Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu. Cei doi au o relație bună cu Tăriceanu, în ciuda adversităților politice.

Senatorul Daniel Fenechiu confirmă prezența la eveniment, însă precizează că nu are nicio intenție să plece la ALDE. ”Am fost invitat, alături de doamna Gorghiu la acest eveniment, în virtutea relației bune pe care o avem cu domnul Tăriceanu. Am prieteni în toate partidele politice, nu doar în PNL. Nici nu se pune problema ca noi doi să plecăm la ALDE. Am fost și voi rămâne în echipa președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Daniel Fenechiu, pentru stiripesurse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-30Parerea ta...

ANONIM
30 Ian 2019

Manechine TICALOS nu mai tine SA-TI BATI JOC DE SEMENI poti sa iti pui streangul de gat.... CA NU-I NICI UN PACAT...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray