2020-01-18 22:23

Senatorul liberal Florin CÎȚU acuză Guvernul că manipulează indicatorii economici: „Voi informa Eurostat...”

 |  14:15
Senatorul liberal Florin CÎȚU acuză Guvernul că manipulează indicatorii economici: „Voi informa Eurostat...”

Senatorul liberal Florin Cîţu a anunţat că va informa Eurostat privind manipularea indicatorilor economici în scopul manipulării pieţelor de capital, financiare şi bancare şi cere ca experţi ai opoziţiei să verifice corectitudinea execuţiei bugetare.

"Cifrele prezentate de Darius Vâlcov sunt măsluite. Datele oficiale despre execuţia bugetului în 2018 apar după 25 ianuarie 2019. Doar atunci Ministerul Finanţelor Publice are situaţia exactă şi finală a execuţiei bugetare. (...) Am fost sunat din MFP şi mi s-a spus că aceste cifre nu sunt reale. Mai mult, şi asta este foarte grav, Darius Vâlcov le cere angajaţilor de la Finanţe să măsluiască datele în aşa fel încât execuţia finală să arate exact aşa cum a anunţat el. Adică sub 3%", a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, senatorul Florin Cîţu.

Senatorul liberal îi cere ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, să permită unei echipe de experţi ai opoziţiei să verifice corectitudinea execuţiei bugetare. "Voi informa Eurostat de manipularea indicatorilor economici în România în scopul manipulării pieţelor de capital, financiare şi bancare. În cazul în care nu vom reuşi vom transmite colegilor domnului Teodorovici, la ECOFIN, ce se întâmplă în grădina celui care, pentru şase luni de zile, va prezida şedinţele ECOFIN", a spus Cîţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02Parerea ta...

BAI FATA DE HALOVEN
01 Ian 2019

SCARBA oportunista ce esti ,strigoiule ai uitat cand ai devalorizat leul in defavoare milioanelor de Romani Strigoi urat si prost
CAM TâRZIU...
01 Ian 2019

Romania sub conducerea acestor mitomani incompetenti si hoti risca sa ajunga in situatia Greciei pentru aceste minciuni si DATE ECONOMICE FALSE. IN ULTIMA OUG.S-A MENTIONAT CA PREMIERUL SI MIN. DE FINANTE NU RASPUND DE ACESTE DATE. DECI SI-AU PUS '' UMBRELA '' ȘTIIND BINE CA MINT SI MANIPULEAZA CU CIFRE FALSE. ROMANIA PLATESTE PENSII SI SALARII DIN IMPRUMUTURI. ACEST LUCRU NU-L VA SPUNE NICIODATA TV. DE PARTID ANALFABETILOR LOR GENERATIILE VIITOARE VOR PLATI DEZASTRUL FACUT DE ACESTI INCOMPETENTI HOTI.
@CAM TÂRZIU....
01 Ian 2019

Demult se plătește din ÎNDATORARE....cam din 90, din pricina șopârlei cenușii de Isărescu, complice avându-i pe Chioru Băsescu, care-au tot repetat FIGURA, mai ales că CHIORU a fost scăpat de bestiile de amerloci pt.că a afirmat că preferă să sugă lumina ce vine de la ei, ce dacă la Referendum a fost REJECTAT! TOȚI NE-AU ÎNDATORAT EXPRE, CA SĂ FIM DEPENDENȚI DE ALȚII, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, ÎN ORICE DOMENIU! Așa suntem SĂRACI, în ciuda ȚĂRII ĂSTEIA BOGATE! PRICEPUT?
ION
02 Ian 2019

URATA JIVINA SI LA CHIP SI LA CARACTER... ATATA STITI SA TRADATI SI SA MERGETI CU JALBA IN PROTAP LA STRAINI CANALIILOR
@ION
02 Ian 2019

Uita-te dimineata in oglinda sa vezi cât de urât si mai ales CÂT DE PROST ESTI. VREI SA TRAIESTI INTR-O TARA IN CARE SE DAU DATE ECONOMICE FALSE PENTRU A CASTIGA VOTURI. ACEST LUCRU IL FACE MAFIA PSD , TRANSMITE DATE FALSE IAR EA( MAFIA PSD ) SE IMPRUMUTA PENTRU PENSI SI SALARII ALE BUGETARILOR. INCEPIND CU 1 IAN. VOR FI SCUMPIRI IN LANT. DE CE SE LAUDA CU CRESTERE ECONOMICA FALSA , CAND MARESC TAXELE SI IMPOZITELE LOCALE ? VREI SA TRAIESTI IN MINCIUNA ?
@@ION
02 Ian 2019

uita-te tu in AIA A MA-TI in fiecare dimineata' ca intr-o oglinda si poate o sa vezi ca nu numai PSDul a furat si a mintit, ci toti in frunte cu nazistul acesta bolnav mental si tradator De ce nu sunteti obiectivi si sa aratati hotiile tuturor celor care au jefuit acest popor DE CE NU VORBITI DESPRE RETROCEDARILE ILEGALE DE MILIARDE DE EURO DIN SIBIU FACUTE DE SASUL NAZIST CATRE SSul GERMAN PENTRU CARE MRRKEL L-A DECORAT CU CRUCEA DE FIER despre REFUZUL ACESTUI GUNOI DE A -APROBA CA AVRAM IANCU SA FIE DECLARAT EROU NATIONAL, despre CASELE INSUSITE PE CAI ILEGALE despre TRAFICUL DE COPII DESPRE DOSARELE PLIMBATE ZECI DE ANI CU HOTIILE ILUSTREI FAMILII PANA LI SE PIERDE URMA.despre REFUZUL GLOABEI DE NEVASTA-SA DE A MERGE LA PROCURATURA CA MARTORA ACEST INDIVID NU E DICTATOR ....... CI UN MONSTRU DE TIRAN PARANOIC AUTIC IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN ..DACA VREM SA FIM CINSTITI ATUNCI TREBUIE SA SE TRAGA LA RASPUNDERE FARA EXCEPTIE TOATE GUNOAIELE ASTEA ASA CA MAI UITA-TE SI TU IN OGLINDA .O FI ION PROST DAR TU ESTI SI TICALOS SI CRED CA SI URAT
ANONIM
02 Ian 2019

Urati sunt toti nazi zombi urati si rasi pe creere
ANONIM
02 Ian 2019

FLORINE MERGI LA I.N.S IN VIZITA SI VEI VEDEA INCEPAND DE LE SEF (care-i telmormanean) PANA LA PORTAR tabloul ticalosului DREAKNEA atarnand pe pereti. Comentarile facute mai sus sunt ale lor......???!!!!
FLORINE ,ESTI STRIGOI?
03 Ian 2019

La voi minciuna este a 2a natura Urati ,prosti si mincinosi ,bai nazi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray