2020-07-11 06:01

Senatorul Marius DUNCA, fost ministru al Tineretului și Sportului, va fi noul secretar general al PSD

 |  15:40
Senatorul Marius DUNCA, fost ministru al Tineretului și Sportului, va fi noul secretar general al PSD

Congresul PSD, care va avea loc la sfârșitul lunii iunie, va aduce o schimbare majoră la vârful partidului, președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, anunțându-și deja colegii că vrea o înnoire a garniturii de la vârful partidului, „Oamenii vor să vadă o schimbare, vor să vadă fețe noi!”, s-ar fi exprimat premierul, la Neptun, acolo unde are loc în acest weekend o întâlnire crucială a liderilor partidului.

Unul dintre numele noi propuse de Viorica Dăncilă este cel al lui Marius Dunca, fost ministru al Tineretului și Sportului, care va ocupa, cel mai probabil, funcția de secretar general al PSD.

Marius Dunca, în vârstă de 38 de ani, are o carieră impresionantă și de lungă durată în PSD, urcând pas cu pas toate treptele ierarhiei de partid.

În prezent, Dunca este lider al organizației PSD Brașov și senator, în urma alegerilor parlamentare de la sfârșitul lui 2016.

În 2017, a fost numit ministru al Tineretului și Sportului în Guvernul Grindeanu, anterior el ocupând poziția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

De-a lungul carierei sale politice, Marius Dunca a fost vicepreședinte al Tineretului Social Democratr (TSD) și lider al Organizaţiei de Tineret a PSD Braşov, el deținând și funcţia de director al Agenţiei pentru Protecţia Consumatorilor Braşov.

Dunca are studii în domeniu şi în timpul mandatului deţinut la Braşov a dat dovadă că poate coordona activitatea din domeniul în care a fost numit. 

De asemenea, a făcut cursuri de perfecţionare la Institutul Diplomatic Român, în perioada 2010 - 2011, și tot în 2011 a participat la un curs susţinut de Fundaţia Friederich Ebert Stiftung - Bursa Friederich Ebert pentru tineri politicieni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-22Parerea ta...

MIHAI M.
23 Iun 2019

Jale mare in PSD , ne-ati convins ca Dunca e cel mai curat , cel mai spalat , cel mai luminat . Prin Brasov lumea l-a cam fluierat , poate nu s-a auzit pana la Bucuresti ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz