2020-07-08 17:47

Senatorul Mircea Geoană, audiat la DNA în dosarul lui Marian Vanghelie

 |  10:16
Senatorul Mircea Geoană, audiat la DNA în dosarul lui Marian Vanghelie

Senatorul Mircea Geoană a fost audiat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru. Geoană a precizat, la ieşirea de la DNA, că a fost să lămurească "nişte chestiuni procedurale", fără a face alte precizări despre calitatea pe care o are în cauză.

"Am venit să lămuresc nişte chestiuni procedurale, pe care le-am şi lămurit", a afirmat Mircea Geoană la ieşirea de la DNA.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că Mircea Geoană ar fi fost chemat la DNA pentru că procurorii îl suspectează că ar fi primit de la Marian Vanghelie trei ceasuri, din mita care ar fi fost primită de primarul suspendat al Sectorului 5.

Potrivit surselor citate, Mircea Geoană ar fi recunoscut că a primit de la Marian Vanghelie cele trei ceasuri, însă a spus că nu ştia că sunt din presupusa mita primită de edil.

Mircea Geoană a fost audiat şi în 13 mai la DNA, el spunând atunci că a fost chemat de procurori să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, dar că nu poate să spună mai mult.

Marian Vanghelie este în arest preventiv din 14 martie, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz