2019-12-05 21:51

Senatorul Niculae Bădălău - de la declarații oficiale, la părerile personale: ”Să vină Diaspora/ Că noi ne pi…ăm pe ea!”

 |  16:00
Senatorul Niculae Bădălău - de la declarații oficiale, la părerile personale: ”Să vină Diaspora/ Că noi ne pi…ăm pe ea!”

La trei săptămâni după nefericitele evenimente din Piața Victoriei, țara este, în continuare, în fierbere… Sunt sute de plângeri penale, de-o parte și de alta a ”baricadei”, procurorii fac audieri ”pe bandă rulantă”, iar politicenii dau declarații.

În general, toți se declară împotriva violenței… asta, oficial, căci neoficial, unii au părerile lor, foarte bine definte.

Iar un exemplu concludent este cel al senatorului giurgiuvean Niculae Bădălău, suprins, joi noapte, la o petrecere, în timp ce cânta și ”juca” de zor pe o manea, ale cărei versuri sunt edificatoare: ”Să vină Diaspora /Că noi ne pi…m pe ea!”

Aceasta este, se pare, adevărata față a politicianului giurgiuvean, care, oficial, nu prididește cu apelurile împotriva violenței… în particular, însă… își dă arama pe față și spune – cu subiect și predicat – părerea sa reală despre diaspora și protestele sale.

Și ar mai fi de adăugat un ”amănunt”- deloc de neglijat: cel care ”comandase” lăutarilor dedicația cu pricina este nimeni altul decât președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, ”din întâmplare”, chiar finul lui Bădălău…

Orice alte comentarii sunt de prisos!

Iată și momentul dedicației, precum și reacția ”live” a lui Bădălău: https://www.facebook.com/prisnel/videos/216243252583078/?t=0


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-31

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CIUMA ROSIE
31 Aug 2018

POPORUL ROMAN SA SE PISE PE CIUMA ROSIE LA ALEGERI
ANONIM
31 Aug 2018

Lăutarii au vorba că, ,,cine pune muzica plătește" ? Oare câți bani mai trimit ăștia de prin diaspora în țară , de pe unde sunt ? Opinați că PSD și ALDE ar putea acoperi suma ?
ANONIM
31 Aug 2018

Opinați că ar putea fi o manea și pe placul lui Răzvan și Mircea Lucescu, a lui Șumudică, a lui Lupescu, a lui Belodedici, Boloni, Zmărăndescu, Bute, Rednic, Mazăre, Popoviciu, Adamescu, Ghiță, etc. ?
ANONIM
31 Aug 2018

Cei enumerați anterior, din diaspora, ar putea totuși, alături și de Țiriac, să nu fie nemulțumiți de guvernare ?
ANONIM
31 Aug 2018

Sau cei ce cântau sau cei care solicitau melodiile fac mai mulți bani, "sunt mai valoroși", decât cei din "diaspora" ?
TRADATORI DE TARA
01 Sep 2018

SUNT ROMAN . AM SPERAT . DE 30 ANI TOT ASA . PENTRU UN OM SI GASCA DE MAFIOTI , RUDE , DISTRUGEM O TARA . MIE SCIRBA CA SUNT ROMAN
ANONIM
01 Sep 2018

Remarcați și faptul că ambasada Israelului sau lideri ai comunității evreiești sau ai institutului Elie Wiesel nu au exprimat obiecțiuni publice despre utilizarea noțiunii de "diaspora" în cântecul apreciat de lideri ai PSD , deci probabil și dumnealor consideră că acea melodie se referă etnicii români plecați sau stabiliți în străinătate ?
ANONIM
01 Sep 2018

Deci , mai corect probabil ar fi, la ,,etnicii din România", că mai sunt și maghiari și romi și alte naționalități ce ar putea fi incluși în "diaspora românească'' așa cum s-a format și este ea "percepută" ?
ANONIM
01 Sep 2018

Opinați că ăștia ar putea "aștepta la guvernare" să fie "născuți" de ăia din "diaspora", pentru a le "umezi" pantalonii sau fustele , confirmând astfel afirmații făcute cândva de Petre Roman despre "infantilism politic" și amintind și despre poezii ale lui Adrian Păunescu ,prin astfel de "așteptări"?
ANONIM
01 Sep 2018

Un alt sens al cântecului pentru cei care apreciază melodia, incluzând și afirmațiile lui Petre Roman și poeziile lui Adrian Păunescu ,opinați că ar putea fi că solicitanții cântecului își propun să devină diaspora iar cei care se vor naște după evenimentul nunți să le umezească pantalonii și fustele ?
ANONIM
01 Sep 2018

DA CE SARITI IN SUS DE CUR ?CAND A VENIT MUISTUL VOSTRU DIN SUEDIA I-ATI FACUT EXPRESIA OBSCENA IN STEAG DE LUPTA. ATI JIGNIT GROSOLAN SI CONTINUATI SA O FACETI CU MEMBRI SI SIMPATIZANTII PSD ACUM PRIMITI CE MERITATI DAR EXPRESIA MANELISTULUI E PREA ELEGANTA DIASPORA MERITA KKT PE EA SPURCATE LIGHIOANE SUNTETI TRADATORILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray