2020-06-03 11:45

Senatorul PSD Ilie Sârbu intenţionează să demisioneze

 |  11:25
Senatorul PSD Ilie Sârbu intenţionează să demisioneze

Senatorul Ilie Sârbu vrea să îşi anunţe demisia de la conducerea grupului PSD, potrivit unor surse din formațiunea social-democrată, citate de Agerpres. Intenţia lui Sârbu a fost discutată în cadrul reuniunii de luni a conducerii PSD.

Potrivit surselor citate, Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunț în viitoarea reuniune a grupului parlamentar.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că liderii partidului se vor întâlni cu senatorii social-democrați duminică, în timp ce întâlnirea cu deputaţii ar urma să aibă loc luni.

Senatorul PSD Șerban Nicolae ar urma să îi ia locul lui Ilie Sârbu la conducerea grupului social-democraţilor din Senat. Un alt nume vehiculat pentru a ocupa această funcţie este Mihai Fifor, președintele Comisiei pentru transporturi și energie din Senat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-25Parerea ta...

ANONIM
25 Aug 2015

CA SA PRINDA UN LOC IN FATA LA JILAVA SAU RAHOVA........
ILEANA
25 Aug 2015

SABIN ORCAN sa traisca! ILIE SARBU sa primeasca de la DUMNEZEU ceea ce merita.Raspopitule PACATOS pana la judecata de apoi prima ii pe PAMANT si nimeni nu o poate fenta ca oricum se suportata pana la al treile neam (adica si de catre nepoti nepoti).Milioane de dezamagiri si rasfrangeri sufletesti ai produs ca un DIAVOL ca cel mai rau pacatos. O sa ai smoala si pe luma asta si pe cealalta sa dai si la altii, foc iti vor face slugile pe care le-ai batjocorit.
CROCODILUL FLAMAND
25 Aug 2015

ILIE SCARBU SA-SI IA CAPITALISMUL DE CIORDEALA SI SA PLECE IN VACANTA LA JILAVA...O SLEAHTA DE JIGODII PENALE...BOLSEVICI SI PANARAME-TZOAPE...LA DREAQU CU EI...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine