2020-01-21 01:58

Senatul organizează o şedinţă solemnă. Votul pentru Dan Şova, devansat

 |  08:33
Senatul organizează o şedinţă solemnă. Votul pentru Dan Şova, devansat

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni la România TV, că Senatul va organiza, miercuri, o şedinţă solemnă cu ocazia zile de 1 decembrie, urmând ca votul pentru solicitarea DNA în cazul Dan Sova să fie devansat pentru joi, la ora 10:00.

La şedinţa solemnă au fost invitaţi să participe preşedintele Klaus Iohannis, foşti preşedinţi ai României şi membrii Guvernului.

În urma consultării pe care Călin Popescu Tăriceanu a avut-o cu membrii Biroului Permanent, s-a decis ca sedinţa solemnă în cinstea zilei de 1 decembrie să aibă loc miercuri.

La şedinţa solemnă ar urma să ia cuvântul membrii grupurilor parlamentare, dar şi preşedintele Klaus Iohannis în cazul în care va da curs invitaţiei făcute de preşedintele Senatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-30Parerea ta...

TRăDICENE, NU TE LAșI!
30 Noi 2015

Bă, poate în tinerețe arătai într-un model, acum...prin ceea ce faci/spui...zici că ești frate cu Sătănel! Ai idee ce față schimonosită într-n rictus modulat în f-cție de ceea ce simți...ai/capeți când minți, manipulezi, te enervezi, dictezi sau pui la cale eliberări și amânări de sentințe? Ce pușca mea îl ții în brațe pe infantilul, obraznicul de Șova? Lasă-l draq-lui să cadă, să-și rupă noada curului pentru că merită sau ți-e târșeală că dacă cade el, trage cu piciorul după el pe mulți, inclusiv pe tine, adică o să vă popească cum făcu fostu paroh de C hitila cu țăranul-țigan de Oltean?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray