2020-02-23 04:55

Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis lui Siegfried Mureșan accesul în Transnistria

 |  12:33
Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis lui Siegfried Mureșan accesul în Transnistria

Parlamentarul european Siegfried Mureșan, membru al Partidului Mișcarea Populară, nu s-a putut întâlni cu românii din Transnistria. Autoritățile separatiste de la Tiraspol au refuzat să îi permită accesul în regiunea de dincolo de Nistru.

Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis parlamentarului european Siegfried Mureșan (PMP) accesul în Transnistria. Deputatul european nu a mai reușit să discute cu profesorii și elevii de la liceele transnistrene cu predare în limba română. „Am întreprins toate demersurile necesare începând cu săptămâna trecută, dar mi s-a comunicat că timpul este prea scurt și nu mi s-a facilitat accesul. Sper să-mi fie permis data viitoare când vin la Chișinău”, a declarat Siegried Mureșan într-un interviu acordat Radio Chișinău. Conform Agerpres, parlamentarul european s-a întâlnit în Republica Moldova cu mai mulți lideri politici și membri ai Guvernului pentru a discuta despre problemele financiare și de justiție ale statului moldovean. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
06 Iul 2019

Unii spun ca esti schizofrenic bai singfrid Totusi ce cautai tu acolo in Transnistria Esti prost ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iul 2019

bai tembelule clonat scrie cu numele tau ti-am mai spus de n ori
CUCUVEAUA CU ELICE,E VOIE ?
06 Iul 2019

Vezi ca trebue sa fii inregistrat ca marca cu acest nume Adevaratul cucuvea are aceasta calitate El si a inregistrat numele la OSIM ,dar te inteleg chiar modificat acest nume este doar pentru cei care l pupa si l linge pe sasul asta tolomacUnii scriu bonton ,altii buton ,balon ,palton ,sopon,curdefer am vazut la unii si beton ,dar roz bombon e cea adevarata pentru ca este al unui individ prost ,lichea ,lingau si putoare de dreapta curului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine