2020-03-30 13:48

Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis lui Siegfried Mureșan accesul în Transnistria

 |  12:33
Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis lui Siegfried Mureșan accesul în Transnistria

Parlamentarul european Siegfried Mureșan, membru al Partidului Mișcarea Populară, nu s-a putut întâlni cu românii din Transnistria. Autoritățile separatiste de la Tiraspol au refuzat să îi permită accesul în regiunea de dincolo de Nistru.

Separatiștii proruși de la Tiraspol i-au interzis parlamentarului european Siegfried Mureșan (PMP) accesul în Transnistria. Deputatul european nu a mai reușit să discute cu profesorii și elevii de la liceele transnistrene cu predare în limba română. „Am întreprins toate demersurile necesare începând cu săptămâna trecută, dar mi s-a comunicat că timpul este prea scurt și nu mi s-a facilitat accesul. Sper să-mi fie permis data viitoare când vin la Chișinău”, a declarat Siegried Mureșan într-un interviu acordat Radio Chișinău. Conform Agerpres, parlamentarul european s-a întâlnit în Republica Moldova cu mai mulți lideri politici și membri ai Guvernului pentru a discuta despre problemele financiare și de justiție ale statului moldovean. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
06 Iul 2019

Unii spun ca esti schizofrenic bai singfrid Totusi ce cautai tu acolo in Transnistria Esti prost ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Iul 2019

bai tembelule clonat scrie cu numele tau ti-am mai spus de n ori
CUCUVEAUA CU ELICE,E VOIE ?
06 Iul 2019

Vezi ca trebue sa fii inregistrat ca marca cu acest nume Adevaratul cucuvea are aceasta calitate El si a inregistrat numele la OSIM ,dar te inteleg chiar modificat acest nume este doar pentru cei care l pupa si l linge pe sasul asta tolomacUnii scriu bonton ,altii buton ,balon ,palton ,sopon,curdefer am vazut la unii si beton ,dar roz bombon e cea adevarata pentru ca este al unui individ prost ,lichea ,lingau si putoare de dreapta curului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine