2019-05-26 08:10


Șerban Nicolae a găsit VINOVAȚII: ”Dacian Cioloș a scos din pușcării tâlhari, criminali și violatori”

 |  15:44
Șerban Nicolae a găsit VINOVAȚII: ”Dacian Cioloș a scos din pușcării tâlhari, criminali și violatori”

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, în plenul reunit al Parlamentului că inițiatorul proiectului de lege privind recursul compensatoriu, adoptat cu voturile PSD, ALDE și UDMR în legislativ, a fost Guvernul Cioloș și că acesta este vinovat de eliberarea infractorilor înainte de termen.

„Vreau să vă spun că recursul compensatoriu care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori a fost iniţiat de Guvernul Cioloş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe Prună. (…) Ca să ştiţi care este adevărul, pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, le-a transmis Şerban Nicolae parlamentarilor din Opoziţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-20

TAGURI: psd, serban nicolae, dacian ciolos, guvern, recursul compensatoriu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Dec 2018

JAVRA ORDINARA LEPROS
ANONIM
21 Dec 2018

NU-I INTRECE PE CEI DIN;; GUVERNULMEU; NISTE VANZATORI DE TARA ASTA SUNTETI VOI NISTE NEVOLNICI SCHIZOFRENICI CARE DOAR INJURATI V-A DAT CU TIFLA UDMR-ul LOAZE INCOMPETENTE SI RIDICOLE O SA VA FACE EL PROGRAMUL DE GUVERNARE VAI DE CURU VOSTRU IDIOTILOR
ANONIM
26 Dec 2018

Pare a fi și aspectul ăsta o chestiune ? Că ăia fără funcții și responsabilități au ieșit din închisori mai repede decât cei cu funcții și responsabilități ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG