2019-10-15 07:16

Șerban Nicolae face ANUNȚUL serii: Ce se întâmplă cu RESTRUCTURAREA Guvernului

 |  22:57
Șerban Nicolae face ANUNȚUL serii: Ce se întâmplă cu RESTRUCTURAREA Guvernului

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că luni a avut loc o şedinţă a coaliţiei în care s-a decis ca miercuri să fie dat votul în Parlament pe restructurarea Guvernului.

„Miercuri dăm votul în Parlament pe această remaniere care să însemne şi restructurarea Guvernului”, a afirmat Şerban Nicolae, la România TV.

Întrebat ce va face coaliţia dacă preşedintele acceptă două remanieri şi respinge una, senatorul PSD a răspuns: „În toate variantele, şi dacă e vorba de trei candidaţi, şi dacă e vorba de unul, în Parlament mergem cu mai mulţi, pentru că această modificare de structură presupune şi extinderea structurii guvernamentale cu încă un membru. Probabil că vom merge cu doi candidaţi: pentru un post de ministru al Justiţiei şi pentru încă un post pe care îl vom înfiinţa”.

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a declarat, luni, că decizia unei reorganizări guvernamentale aparţine coaliţiei care, în mod sigur, a gândit şi paşii următori, în funcţie de răspunsul preşedintelui la propunerea de remaniere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray