2020-07-02 10:30

Șerban Nicolae, propunerea PSD pentru șefia Senatului

 |  13:00
Șerban Nicolae, propunerea PSD pentru șefia Senatului

Șerban Nicolae este candidatul PSD pentru președinția Senatului . Acesta a obținut mai multe voturi decât contracandidatul său Radu Oprea. 

Senatorii PSD au decis, în şedinţa grupului de marţi, să-l propună pe Şerban Nicolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Nicolae a candidat împotriva lui Titus Corlăţean şi a lui Niculae Bădălău.

”Din fercire pentru mine, beneficiez de sprijinul colegilor, foare bine pregătiţi, cu cariere pe cont propriu cât se poate de respectabile şi care şi-au dorit solidaritate.”, a declarat Şerban Nicolae, la finalul şedinţei.

Acesta a explicat că votul va fi mâine, în şedinţa de plen a Senatului.

”Vă daţi seama că am fost liderul grupului trei ani şi jumătate tot ceea ce am decis la grup s-a respectat cât se poate de onest şi de bună credinţă. De altfel, cred că activitatea mea în Senat este sufciient de bine cunoscută ca să primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide.”, a mai declarat Şerban Nicolae.

Acesta a precizat că, pentru posturile de vicepreşedinte din Biroul Permanent al Senatului, au fost votaţi Teodor Viorel Meleşcanu, Robert Cazanciuc şi Liviu Marian Pop. 

Întrebat cum va arăta Senatul sub conducerea sa, Şerban Nicolae a spus: ”Eu sper să arate aşa cum trebuie să arate o instituţie constituţională. (...) Amestecul numelui meu în diverse scandaluri s-a făcut pentru a mă denigra”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

BEBICA
25 Feb 2020

TOCMAI PE PORCUL ASTA NESIMTIT LA-TI GASIT PENTRU PRESEDENTIA SENATULUI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz