2019-07-19 19:30

Şerban Nicolae, REACȚIE după mitingul PSD: Când noi facem valuri, voi faceţi spume

 |  16:51
Şerban Nicolae, REACȚIE după mitingul PSD: Când noi facem valuri, voi faceţi spume

Senatorul PSD Şerban Nicolae este de părere că reprezentanţii statului paralel s-au speriat după mitingul de ieri din Piaţa Victoriei, acolo unde s-au strâns puţin peste 100.000 de participanţi.

"CÂND NOI FACEM VALURI, VOI FACEȚI SPUME...

Disperarea Noii Securități spune totul despre Mitingul Împotriva Abuzurilor, organizat ieri de PSD. Panica tablagiilor media și a stăpânilor lor ascunși sub fustele protocoalelor secrete dezvăluie inevitabilul - sunt din ce în ce mai puțini și din ce în ce mai...", a scris pe Facebook Şerban Nicolae.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-10Parerea ta...

CURAJOSULE!
10 Iun 2018

FĂLCOSULE! ”FRUMOSULE”! ”CHIPAROSULE”! BĂTUTE-AR SPUMELE ÎNTREGII NAȚIUNI SCÂRBITE DE POLITICA FĂCUT DE VOI, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTURI! CINE ZICEAI CĂ S-A SPĂRIAT DE STATUL PARALEL? STATUL PARALEL, ÎNSUȘI? PĂI STATUL PARALEL SUNTEȚI CHIAR VOI! DECI, V-AȚI GÂNDIT SĂ VĂ DAȚI SINGURI CU TESLA-N OAIE :)
IAR DACĂ STATUL PARALEL
10 Iun 2018

ÎL REPREZINTĂ SERVICIILE, DE CE SUNTEȚI IPOCRIȚI ȘI NU RECUNOAȘTEȚI CĂ, INDIFERENT CINE A FOST ”LA PUTERE” SAU ”ÎN OPOZIȚIE”, BUGET DE AUSTERITATE CUM FU PENTRU BOBOR ÎN ”CRIZELE” DIN 2008-2009 SAU ACUM, CUM NE AMENINȚĂ ȘARPELE DE LA BNR ȚINUT TOT DE VOI ÎN BRAȚE, PUPÂNDU-L PE PORTOFEL MEREU, OCHI ÎN OCHII CU HIPNOTIZATORUL, PROSTITORUL VOSTRU ȘI-AL NOSTRU...ELE...SERVICIILE NICIODATĂ N-AU SUFERIT DATORITĂ CRIZELOR ECONOMICE CI, DIMPOTRIVĂ! LE-AȚI UMFLAT NUMERIC ȘI BĂNESC...DE CE?! Asta-i UNA!
DACĂ AI SÂNGE
10 Iun 2018

ÎN INSTALAȚIE, CERE ÎN FAȚA PARLAMENTULUI DESECRETIZAREA TUTUROR HG-RILOR DIN 90 PÂNĂ ÎNCOA...CA SĂ VADĂ BOBORUL : 1 DE CE NU AU APĂRUT ÎN MONITORUL OFICIAL CUM ERA NORMAL, 2. CINE A DISPUS SECRETIZAREA ȘI DE CE? 3. PRIN DEZVĂLUIREA NUMĂRULUI ȘI-A CONȚINUTULUI, VOR AFLA ȘI ROMÂNII CUM STATUL PARALEL A AVUT DOUĂ BRAȚE VÂNJOASE - VOI, POLITICUL ȘI CEI DIN SPATE CARE V-AU TRAS DE SFORI! TE BAGI? CĂ TOT FACI VALURI!
@ NICOLAE
10 Iun 2018

SA VEZI CE SPUME O SA FACI TU INTRE BUCI , CIND VEI AJUNGE LA JILAVA .
LEVST.
10 Iun 2018

Nu prea vad spume, ci doar bale, tot ale voastre, iar despre "valuri" , se stie, " ce e val, ca valul trece"...Si pana la urma , care a fost tema mitingului? Cred ca a fost implicita, ceva gen de 23 August, in care defilau trupele cu tancuri, etc., as/ si acum, s-a vrut a se arata ca"ieniceri si spahii,? Ce intuneca pamantul , prin bucuresti, in balarii", au iesit la apel, insa -cum am zis- cred ca doar 1/2 au fost veniti, cei mai multi au fost adusi, cea ce infirma total racnetul daragonului ranit, ca ar fi fost 1/2 million si ca la urmatorul racnet, vor fi un million , intreg...cer tuturor DJ-lor din Romania sa puna neantrerupt, hit-ul lui Daniel Powter , "Bad Day"...Se potriveste perfect!
@NICOLAE?!
10 Iun 2018

NICIODATĂ! DE CE? PENTRU CĂ MAJORITATEA (Guvern, Parlament, Președinție) SUNT/AU FOST/VOR FI ACOPERIȚI...altfel n-ar fi devalizat o țară întreagă...și-acuma îi mai dă la gioale României... 1. MĂRTURIE stă Legislația SECRETĂ după care a fost condusă România, fără ca publicul să știe ceva (peste 500 de H.G. cu putere de lege, au fost secretizate din 1990 încoace); 2. MAJORITATEA, dacă nu chiar TOȚI, au inclus în C.V.-ul lor absolvirea Colegiului Național de Apărare, ceea ce-i OBLIGĂ ulterior la ținerea secretului ”de serviciu”; 3. CEI MAI MARI ACOPERIȚI, sunt/rămân cei din C.S.A.T. = președintele, ministrul de Interne, de la Apărare și Serviciile, fiindcă ”adoptarea unui astfel de H.G. pleacă cu proiectul. Cei de la Guvern afirmând că ”Hotărârile clasificate pot fi inițiate ( SAU NU....:), în conformitate cu Constituția, de către instituțiile/autoritățile care și-au organizat activitatea de protecție a informațiilor clasificate (SUB CARE CĂ FURE LINIȘTITE)”, adică SERVICIILE SECRETE, MINISTERUL DE INTERNE ȘI MINISTERUL APĂRĂRII. 4. Cum se acoperă ”descoperiții”...spune Valer Marian, TOT PRIN H.G.: 5. “Cred, raportat la evoluția evenimentelor, că președintele Băsescu are dreptate în ce privește măsluirea de către premierul Victor Ponta și directorul SIE, Teodor Meleșcanu, în combinație cu tata socru Ilie Sârbu, a Hotărârii de Guvern nr. 223/2013, care a avut drept finalitate acoperirea foștilor ofițeri acoperiți, fiindu-le profitabilă la toți trei. În data de 25 martie 2013, cu ocazia unei discuții pe care am avut-o cu Victor Ponta la sediul central al PSD, în care îmi recomanda să renunț la funcția de președinte al Organizației județene Satu Mare a PSD, invocând pretinse declarații antiamericane, la un moment dat acesta mi-a reproșat că l-am angajat consilier parlamentar pe ”nebunul de Ovidiu Ohanesian”, motivând că acesta ar fi afirm
CODRU VRABIE,
10 Iun 2018

unul dintre ONG-iștii cu stadii vechi, a observat, în urmă cu câțiva ani, faptul că multe Hotărâri de Guvern (HG) nu sunt publice, nu apar în Monitorul Oficial. „Căutam un număr de HG și am văzut că precedentul lipsește. Am întrebat în stânga și-n dreapta, nimeni nu știa ce scrie în aceste hotărâri. Niciodată nu am știut despre ce e vorba, chiar am devenit curios”, spune acesta.
CEEA CE A DESCOPERIT
10 Iun 2018

Vrabie este „legislația” clasificată a României, Hotărârile de Guvern care nu sunt cunoscute nici măcar de toți membrii Executivelor care le adoptă.Spunea Andrei Zaharescu – ”Când ajungea în dezbatere un proiect clasificat, noi, funcționarii, ieșeam din sală.” Dacă în majoritatea statelor aceste decizii secretizate se fac publice după un număr de ani (între 20 și 50 de ani), la noi acestea riscă să moară secrete. Mai mult, nu este făcut public nici măcar titlul HG-ului. Declasificarea se realizează printr-un act normativ de același nivel” , ni s-a precizat de la Biroul de Presă al Guvernului. Altfel spus, tot printr-o Hotărâre care să anuleze clasificarea celei pe care o vizează. În ultimii ani, media HG-urilor secrete a fost 30, însă peste 30% din deciziile luate de Executivul condus de Petre Roman, în 1990, sunt secrete și în acest moment. Conform datelor publicate pe site- ul Camerei Deputaților doar 888 sunt publice, restul de 479 au fost „ascunse”.
„NU EXISTă O LIMITARE
10 Iun 2018

numerică a actelor normative clasificate adoptate în ședințele Guvernului într-un an calendaristic”, ni s-a mai transmis de la Palatul Victoria. Adoptarea unui astfel de HG pleacă cu proiectul. „Hotărârile clasificate pot fi inițiate, în conformitate cu Constituția, de către instituțiile/autoritățile care și-au organizat activitatea de protecție a informațiilor clasificate”, ni s-a transmis de la Guvern. Adică serviciile secrete, Ministerul de Interne și Ministerul Apărării ar intra în această categorie. Urmează analiza inițiativei în ședință. „Funcționarii ieșeau din sală și rămâneau doar miniștrii și premierul”, a rememorat procedura Andrei Zaharescu, fostul purtător de cuvânt de la Palatul Victoria.
DESTINATARUL șTIE „SECRETUL
10 Iun 2018

Procedura adoptării unui HG continuă cu votul. Cât despre votanți, doar miniștrii de specialitate (ai Apărării sau de Interne, în funcție de obiectul deciziei) și primul-ministru sunt la curent cu prevederile exacte ale inițiativei. Restul miniștrilor văd doar cel mult un sumar, ne-a explicat un fost ministru. După aprobarea HG-ului, i se dă un număr și nu este publicat în secțiunea publică a Monitorului Oficial. Conținutul noii hotărâri care sigur a schimbat ceva în România, așa cum glumește fostul ministru cu care am vorbit, „se transmite numai instituțiilor publice interesate, conform dispozițiilor”, ni s-a mai explicat de la Biroul de Presă al Executivului. Vânzarea Romtelecom, „ascunsă” Desecretizarea unor HGuri este o procedură destul de rară. „Evenimentul zilei” a reușit să afle care a fost conținutul unor acte normative care au fost inițial secretizate. HG 947 din 2006. Conținea contractul de consultanță pentru privatizarea Romtelecom. A fost desecretizată câteva luni mai târziu. HG 410 din 2011. Cuprindea măsuri în vederea asigurării de servicii necesare Ministerului Apărării Naționale. A fost desecretizată în 2013.”
LEVST.
10 Iun 2018

asa ca, una este sa scrii ceva intelligent si cu totul altceva sa batii campii in valuri , pline de spume murdare si infecte, doar pentru a forta(***) pe cineva sa creada ca ai ceva IQ...Jenant!(*** cea ce nu mai merge, palavragii nu mai sunt bagati in seama ci doar balegati...)
LEVST.
10 Iun 2018

din diversele foto(***)., reiese ca unul din scopurile acestei adunaturi, a fost discreditatea lui malai-mare, nu cred ca a reusit nici la acest capitol, chiar deloc...(*** un slogan scria"PSD a votat, iohannis a furat"- mai sa fie... chiar sa fi furat mai mult iohanis ca ei, chiar si numai ca si unul dintre pesedei? Toti sunt hoti si banditi, de acea solutia este cea pe care o arat de peste 10 ani, MONARHIE cu aport Englez si toate celelalte, enumerate de mii de ori...)
DANIEL ROXIN:
10 Iun 2018

: ”Președintele firmei de protecție și pază din Federația Rusă – DIMITRI NICOLAEVICI FONAREV, fost membru al KGB-lui, fostă gardă de corp pentru Gorbaciov și Elțîn, în cartea METACONTACT – cartea pe care-a publicat-o în România și la care am fost și eu present, printre multe alte lucruri excepționale, spune și următorul lucru despre tehnologiile PSI actuale și posibilitățile pe care le au: ”Nivelul tehnologiilor PSI actuale, cu utilizarea tehnicii computerizate, televizate, radio, video, audio…face posibilă organizarea nu doar în plan individual, ci și la scară largă a influențării la distanță a psihicului și fiziologiei oamenilor. Astfel, apare posibilitatea de-a induce într-un mod ne-observabil în creierul uman, orice tip de informație capabilă să influențeze uni om - necesitățile, dorințele, gusturile, starea de confort, să-i modifice voința și personalitatea. ”
G-RAL MIRCEA CHELARU:
10 Iun 2018

Am condus Direcția Generală de contra-spionaj, la înființarea SRI, înainte de a pleca, în calitatea mea de atașat militar – aer și naval – al României, în zona Orientului Mijlociu, în Primul Război din Golf. Daniel Roxin: din informațiile pe care le aveți Dvs., la ce nivel sunt astăzi, aceste sisteme psihotronice, dezvoltate de marile puteri, dar nu numai…orice stat astăzi, nu-și permite să nu ofere o oarecare protecție liderilor respectivei țări… G-ral Mircea CHELARU:Vreau să încep cu FINALUL. Lumea de astăzi este țintă permanentă a unui asemenea tip de acțiune, indiferent dacă războiul este declarat sau nu. Acest război PSI și PARA-MENTAL, Fonarev descrie mai multe în cartea sa…noi, cunoscând și personajul și acțiunile, fiind de cealaltă parte a baricadei, a trebuit să contraca-răm confruntându-ne cu asemenea tehnici, am fost nevoiți să găsim soluțiile de contra-carare….unele reușite, altele mai puțin reușite, dar n-am fost indiferenți. Ei bine, eu am tăiat cam o treime din ce-a spus în acea carte. ”vedeți pe unde ne aflăm noi? Cât de departe suntem noi…capul jos, piticilor pentru că, de la început sunteți sub controlul nostru”.
CELE PARA-MENTALE
10 Iun 2018

și para-psi cum le spunem noi…sunt folosite energiile încă NE la îndemână ale ființei umane contra ființei umane, iar războiul psihotronic, înseamnă utilizarea mecanismelor fizice, electronice, de înaltă frecvență sau de înalte energii. Așa cum este și geo-războiul…este războiul meteorologic, este războiul, chiar mai nou, războiul sentimental. Constatăm că apar instantaneu unele iubiri față de un subiect de interes internațional, sau diferite animozități, uri! Mi-am propus s-o iau metodic: ce este trimiterea Dvs.la Fonarev este tocmai META-CONTACTUL – contactarea interiorului gândirii umane, controlul minții. Un control al minții, în dublu sens = a identifica ceea ce el cunoaște și doi = a-i produce alți vectori de voință pentru a-i modifica atitudinile și acțiunile. Nu e o noutate. E de când lumea și pământul. În toate mitologiile, luate de la mitologia comună, în contact cu civilizația noastră educațională, mitologia greacă. O să vedeți cum dezbăteau ei acolo, zeii trimiteau poruncile prin gânduri către semizei care la rândul lor foloseau niște instrumente...tridentul de foc, bagheta, lyra...dacii se spune că foloseau acele brățări radionice, uite cum se leagă... se știe că, a fost o relație în mentalul uman – de a conduce masele și-a fi conducător, de a-ți securiza autoritatea cu cea mai mare grijă, evitând conflictualitatea.
APOI, PE PROBLEMELE
10 Iun 2018

de PROTECȚIE. Protecție, cu mijloace virtuale care aparține tot PARA-MENTALULUI, tot para-psi-lui. Să nu uităm despre magie și magi. De la Moise care și-a transformat toiagul în șarpe, și mai mult decât atât, a despicat apele în două peste podul imaginar. Este o magie. Practic, mi-e departe să cred, lucruri care aparțin puterii umane de-a controla energiile telurice. Dar dacă ele cumva au existat...nu sunt negaționistul Bibliei! Sunt negaționistul legendelor biblizate. Dar din punctul ăsta de vedere, trebuie să tragem prima concluzie: de când lumea și pământul, lumea, ca lume, e de când lumea. Diferitele forme de manifestare a tehnologiilor, corespunzător accesului la produsele câștigate ale civilizației materiale, până la cele de HI-TECH și SUPER-PSI este cu totul altceva. Numai că, este opinia mea personală....venită din convingerile apărute în urma studiilor asupra civilizațiilor memoriei, ale civilizațiilor de dincolo de antichitate...acolo suntem! Este evident, că cea mai mare putere pe care a avut-o creația lui Dumnezeu, a fost puterea gândului, a mentalului.
DE UNDE șI VORBA
10 Iun 2018

vorba ” Atenție ce gândești, că se și-ntâmplă”. Numai că noi, de la” Facere” până în ziua de astăzi, suntem într-o continuă REGRESIE, într-o continuă cădere...e drept că, cunoașterea și accesul la instrumentalul materiei sau naturii controlate de noi, este exponențială! Dar nu putem face niciodată o trimitere dreaptă și corectă la comparativul OMULUI SUBLIM, cu OMUL SUB-UMANIZAT de astăzi și vedeți că, aici o s-ajung...omul sub-umanizat al omului-gloatei sau omul –gloată, cu accesul la tehnologii de înalt rafinament, mixate...UMANO-TEHNICE. Deci, umano-tehnicul ce generează? Un nou produs, dar de factură deloc coloidală, dar humoanidă. Din punctul ăsta de vedere, prima pătrățică de concluzie: meta-războiul, meta-contactul, războiul-psi, războiul psihotronic, este rezultanta gândului unei părți de a controla, de a supune cealaltă parte, FĂRĂ LUPTĂ! Și ca să fac un salt în timp și să punctez aici...conceptul a fost bine-definit, deja s-a manifestat, chiar în primul război din Golf, când forțele coaliției angajate în Furtuna Deșertului, coaliția sub egida ONU condusă de SUA, și-a propus să ȘI experimenteze pentru că atunci, în anul 1990, 1991 la acea confruntare, s-au pus noile baze, noile concepte ale armamentului viitorului și-a tehnologiilor de ducere-a războiului, în viitor.
DECI, OAMENII ăIA
10 Iun 2018

nu aveai cum să-i mai ferești. Erau în interiorul spațiului beligerant sau spațiului țintă. Despre asemenea lucruri, au scris: americanii înșiși...atenție! Cel mai important articol posibil dat, este făcut de către Comandantul Forțelor Australiene. Generalul care a condus atunci, a demascat toate aceste lucruri pentru că și la ei au apărut lucrurile-astea. Francezii nici nu mai vorbesc! Acum sunt studii complete în Academiile Militare în cadrul Universităților Militare, ale Facultăților de specialitate....am fost și în Egipt, dar știu sigur că la Universitatea din Mota, Regatul Iordaniei, se studiază lucrul acesta, știu sigur că acest lucru face obiect de studiu în cadrul școlilor de specializare din Arabia Saudită. Mai departe, nici nu mă mai interesează! Fie și un singur exemplu îmi demonstrează că, preocuparea asupra fenomenului există.
DE FAPT, ASTA ESTE
10 Iun 2018

mare descoperire a lui Lumie! Nu faptul că a băgat o peliculă, ci viteza peliculei pentru a produce o ANIMARE…filmele pe peliculă de celuloid, atunci când se scădea viteza, nu mai aveai continuitate, sau când mergi cu viteza de peste 1/100, nu mai vezi nicio imagine, ci o continuă lumină albă! Ei, această continuă lumină albă se transmite prin ecran, dar în realitate, PRIN EA SE TRANSMIT ANUMITE INFORMAȚII PE CARE LE RECEPȚIONEAZĂ SUB-CONȘTIENTUL. Dacă este ȘI unul care produce și o secvență energetică combinatorie cu tubul respectiv sau cu plasma respectivă, atunci îți atacă și părțile directe, DE PERCEPȚIE...ATÂT CREIERUL LIMBIC, CÂT ȘI CENTRUL DE MOTIVARE… Daniel Roxin: Conform CNA-lui, informațiile transmise sub-liminal sunt interzise. Din ce spuneți, sugerați că nici televiziunile care le dau, nu știu, nu detectează…
G-RAL CHELARU:
10 Iun 2018

: Una este informația subliminală pe care o spune C.N.A.-ul, acolo nu sunt specialiști de identificare a produselor PARA…deci, dincolo de ceea ce se vede! Ei se ocupă cu vânarea, greșelilor de lingvistică, cine pe cine-a înjurat, dacă este pedepsită problema politică într-un fel sau altul, nu se sesizează dacă unul face prozelitism immoral, de genul celor care pot să schimbe formarea corectă a unui copil…mă surprinde! O iau de bună dacă îi interesează subliminalul. Dar cred că se referă la diferite tipuri de etichete și de reclame pentru produse. Noi vorbim despre modificarea comportamentului atitudinilor, trăirilor și stărilor sentimentale a unei mulțimi. Când vom vorbi despre individ, veți vedea că acestea se combină altfel la nivelul țintelor, numite LIDERI. Daniel Roxim: Vreau să vorbim după pauză și despre TEHNOLOGIA HAARP și alte sisteme, cum ar fi folosirea nano-tehnologiei în controlul maselor, în controlul minții… Sistemele psihotronice, tehnologiile care crează o influență LA DISTANȚĂ, influențând într-un anumit sens, mase mari de oameni folosesc atât principiile radionice, dar și ultra-sunetele și, cred că cu toții ați aflat despre existența unor aparate care folosesc ultra-sunete și care pot îndepărta șoareci, șobolani, câini, chiar și țânțari. Nu în ultimul rând, nano-tehnologia se arată a fi una dintre tehnologiile foarte avansate, ce permit extrem de multe lucruri. De ce?
O NANO-PARTICULă
10 Iun 2018

este extrem de mică, microscopică, ne-detectabilă cu ochiul liber. Fiind atât de mică, ea poate fi introdusă și în apa de băut, și-n pâine, și-n orice! O nano-particulă are calitatea de a fi un sistem de emisie-recepție, de câmpuri electromagnetice. Mai mult decât atât, prin magnetizare, în condițiile în care se cunosc frecvențele diverselor organe sau a diverselor celule, care fiecare are o formă specifică, o culoare proprie, printr-o programare specifică, o nano-particulă, odată ce a intrat în corp, nu contează pe unde…să se deplaseze prin vasele de sânge și să se localizeze exact acolo unde este programată. Dacă inițiatorul unui astfel de demers dorește ca, 3 milioane de nano-particule să se localizeze în celulele creierului, acestea se vor lipi de membrana celulară, iar la un stimul exterior care presupune o programare, ele vor acționa asupra celulelor creierului, ca un sistem de emisie-recepție. PRIMEȘTE INFORMAȚIE ȘI O TRANSMITE, GENERÂND LA NIVELUL CREIERULUI CARE, este imposibil de detectat pentru persoana care este vizată și astfel, ea își modifică comportamentul, dorințele, intențiile în accord cu altă forță care este atât de insidioasă, încât victima, nu sesizează, nu realizează că și-a schimbat abordarea în viață, că face alte lucruri și că, NU este expresia a propriei ei, voințe. Dacă doriți să comentați….
G-RAL CHELARU:
10 Iun 2018

Fiind într-o continuă stare de conflictualitate, om cu om, grupare cu grupare, colectivitate cu colectivitate….stat cu stat, grupuri de state, trans-naționale cu trans-naționale, lumea de astăzi, propagatoare de civilizație vulgară comportamental, nu este una elegantă deloc! Este o lume a lipsei de noblețe, a lipsei de character, într-o continuă stare de conflictualitate, de contestare reciprocă, încearcă să-și producă avantajul față de celălalt. În această confruntare, se întâlnesc două elemente fundamentale ale omului: VOINȚA și CREATIVITATEA SUPERIOARĂ DE AVANTAJ. Poți să fii creativ foarte bun, dar să nu ai voința s-o folosești. Alții, au o voință extraordinară și atunci, își exersează această stare de creativitate, de jos, în sus. Lumea se află sub imperiul acestora, demult! În asemenea situații, INTELIGENȚA SUBLIMEAZĂ…dar este o INTELIGENȚĂ DISTRUCTIVĂ! LUCIFERICĂ! Nu una constructivă pentru a produce armonie și bunătate…în lumea asta trebuie să cantonăm să vedem de ce nu suntem în lumea sfinților, a armoniei, a îmbrățișărilor fără de sfârșit…că am văzut și asemenea deontologi de profesie care să spună ”Nu domnule, drumul nostru este creaționist, dirijat către armonie, pace, îndumnezeire!”
GREșIT!
10 Iun 2018

! Drumul nostru, la ora actuală a fost deviat prin DISPARIȚIA CREDINȚEI, PRIN DISPARIȚIA VALORILOR UMANE, în acest sens – al DISTRUCȚIEI CONTINUE! Și-atunci, cele două elemente – VOINȚA și CREAȚIA DE AVANTAJ – funcționează! Maltus spunea: ”războiul este forma supremă de salt înainte a omenirii”. Doi: necesitatea războiului se manifestă în aceea că, întotdeauna cei mai buni rămân pe mai departe și întărește specia. De la mega-sistemele care sunt circumterestre, mă refer la sistemele de supraveghere începând cu cele de la GPS, până la sistemele de detecție la 2-3 km sub pământ, până la sistemele de măsurători ale radiațiilor în infraroșu de-ți găsesc și un șoarece sau un șobolan într-o cutie de aluminiu, până la nano-tehnologiile fie cosmice, fie cele teriene în care, se încearcă A SE SUBSTITUI OMULUI, NEURONUL!
SAU, CELULA FUNCțIONALă
10 Iun 2018

a unui anume organ vital. Dacă de exemplu, impulsul de 1/70 al inimii este dat de un centru nervos care are o dimensiune de aproximativ 1 la puterea (atenție!) minus 30, deci aia e dimensiunea acelui neuron…în milimetrii mă refer, nano-tehnologul, ce încearcă să facă? Să găsească această corespondență între funcționarea acelui neuron care emite impulsul continuu pentru bittingul inimii, pentru ritmul inimii de 70 de bătăi/minut, să introducă și să substituie pentru a-i produce alt ritm cardiac pe stări diferite. Adică, dacă ești la masă, și începi să ai 120 sau când tu, trebuie să ai 120 în efort dar ei 30… ești scos din luptă…se numește DE-OPERAȚIONALIZAREA INDIVIDUALĂ, de A-L DE-CAPACITA DE CAPABILITĂȚILE LUI FIZICE, MOTRICE, DE GÂNDIRE ȘI DE VOINȚĂ. Ăsta este un aspect.
AL DOILEA ASPECT
10 Iun 2018

al nano-tehnologiei este acela de a controla energiile PSI, ACELORA CARE PREDICTEAZĂ CE? INTENȚIA DE ACȚIUNE! Și-atunci, există un scenariu numit ”în mintea omului”. El dacă își proiectează un obiectiv pe care trebuie să-l facă, o acțiune…se schimbă întregul registru energetic al mentalului, este sesizat de aceste nano-particule și emise ca atare! Sunt decriptate după niște programe malefice, foarte riguros științific create, și ce descoperă? Că, generalul Chelaru intenționează să plece până în Basarabia pentru a sta de vorbă cu nu știu cine acolo, și să producă o acțiune de realizare a comunităților satelor românești. Deci, el surprinde treaba asta. NU TE SCOATE DIN OPERATIV, TE LASĂ…DAR EL PREGĂTEȘTE PRIN TOATE MIJLOACELE, PE CEL CARE TE DUCE, ASTFEL ÎNCÂT TU CA SĂ FII UN OM MORT ÎNTR-UN SPAȚIU OSTIL. Adică, ca să spună ăia ”Du-te domne de-aici, nu vezi că ești DUS?” Pare a fi since-fiction acuma!
ACUM 30 DE ANI,
10 Iun 2018

citeam ca cei din secolul trecut, pe Jules Verne despre așa-ceva. Acum, suntem în timpul fizic, concret, real și foarte exact! De ce spun treaba-aceasta…eu, ca și generație în stadiul 3 de educație, am fost într-o perioadă a mecanicismului în sine, am trecut într-o perioadă a generației informatizate, și-acuma-am intrat, pe ultima parte a vieții mele, ÎN SOCIETATEA CUNOAȘTERII MULTI-PLEXE! Deci, DE LA MECANICA FINĂ, ce era cea mai grozavă, LA INFORMAȚIONALUL prin informatică și cibernetică, la SUBSTITUTUL OMULUI PRIN NANO-TEHNOLOGII ȘI CONTROLUL OMULUI PRIN ELOGII GLOABALE…ce-nseamnă asta? TENTAȚIA PERMANENTĂ DE A-L SUBSTITUI INCLUSIV PE DUMNEZEU!
DANIEL ROXIN:
10 Iun 2018

Ce putem face? Știu că există pe internet în România, o firmă care comercializează tot felul de pânze care au fir de argint și de cupru și care pot fi folosite pentru protecție electromagnetică. Sigur, că e important controlul și prevenirea a ajunge la o stare stresantă. Conform savantului Bruce H.Lipton, ”stresul este fundalul pe care agresiunile electromagnetice sau de altă natură, funcționează și își ating obiectivul”. Un om ne-stresat, care este relaxat, care are o stare de pozitivitate, prin natura acestei stări, el este oarecum protejat. Tocmai de aceea, ei este nevoie ca să te aducă în prima fază într-o stare de stress, să ai grija zilei de mâine, să fii tot timpul…
G-RAL CHELARU:
10 Iun 2018

Această stare de stress, se numește DEZECHILIBRAREA ENERGETICĂ și reconfigurarea rămasului de energie, către ținte și obiective care nu îți produc satisfacție. Spre exemplu, dacă tu ești concentrat numai spre a rezolva o problemă care ți-e dependentă de un altul și ai déjà premiza eșecului, toate celelalte cad în planul doi, tu trăind un sentiment al inutilității, al pierderii de timp. Încă ceva foarte important, apropos de protecție: Oameni buni! Toate sistemele de tipul nano-tehnologiei nu se folosesc în cantități de masă! Nu se dau așa, ca un praf stellar și fiecare inhalează ! Nu! Astea sunt țintite, nano-tehnologiile sunt introduse la rândul lor prin tehnologii de înaltă acuitate ce nu sunt la îndemâna oricui…doi – există TEHNICI DE AUTO-PROTECȚIE printr-o singură deviză ”cunoaște-te pe tine însuți și crede în tine”. Primul lucru – AUTO-ENERGIZAREA. Doi: omul în sine, în această formulă este o Cutie Faraday. Dacă aceste tehnici sunt déjà valide, această cutie Faraday poate să reziste atacurilor hipertronice! Dar trebuie să ai tu însăți acea forță și acea energizare interioară care să producă scutul energetic.
DANIEL ROXIN:
10 Iun 2018

Georgia este una dintre țări? G-ral Chelaru: Haideți să nu botezăm pe nimeni, da? Poate că m-aș duce mai degrabă la PRIMĂVARA ARABĂ! Ne ducem mai degrabă la niște centre de mare ridicare acum, chiar în SUA. M-aș duce exact la ce s-a întâmplat în Maidanul Ucrainian. Mă bucură că ai noștri, au înțeles că nu trebuie să se mai expună în anumite piețe.”
LEVST.
10 Iun 2018

acest seban are o datorie de un sfert de milion de euro, insa nu-i pasa, asa cum vrea ca, coruptii sa nu mai fie pedepsiti, asa va fi si cu acesti indivizi de la putere, vor vota legi care sa-i scape si de datorii, asa cum a incercat sa ramana pe veci, intr-o casa a a statului( daruita de iliescu, pres-edintele, pe care -iarasi- justitia l-a cam lasat din carlig, toti spera sa moara de batranete si -astfe- sa mai traga poporului, inca un bocanc intre coaste...)
LEVST.
10 Iun 2018

-cont.-"... Ca dovezi "incontestabile" autorii aduc intrebarea unui scriitor roman si anume "pierit-au dacii?" si un articlo din 1921 al lui N.Labis, "Revolta fondului nelatin"!
LEVST.
10 Iun 2018

-cont.-"... Ca dovezi "incontestabile" autorii aduc intrebarea unui scriitor roman si anume "pierit-au dacii?" si un articlo din 1921 al lui N.Labis, "Revolta fondului nelatin"!
ANONIM
10 Iun 2018

Opinați că probabil și pentru o astfel de afirmație a domnului parlamentar reprezentant de alegători li s-a solicitat participanților să fie îmbrăcați în alb ?
LEVST.
10 Iun 2018

Dragnea, ameninţător: Mitingul e doar începutul. Dacă abuzurile nu se opresc, mergem până la capăt De către Anca Apostol - 10/06/20180 ... -Mergem până la capăt. – Ce înseamnă asta? – O să vedeţi!”, a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.______-----______ adica prevestibilul razboi civil, in care pesedeul pare a fi favorit, banuiesc ca au-si oficial si neoficial- cele mai multe arme si munitii, si la vedere si dosite...
LEVST.
10 Iun 2018

daca acest cap de bou(si pe dinafara si pe dinlauntru) cu gusa dubla, are o sotie, pariez ca in max. 6 luni, aceasta ii va da papucii, desigur daca ea este o adevarata femeie si odoamna, pentru ca o doamna nu poate trai alaturi de un individ misogin la maximum posibil, adica -ar insemna- ca si ea accepta ce a facut individul, santaj cu o foto(reala sau nu), imptriva unei alte femei, care -pana la urma- are TOT dreptul sa faca ce vrea cu koor-ul ei...Problema este cu totul alta, ca acea Cosette Chircarau, a dat dovada de lasitate si disrespect pentru ea insasi, netarandu-l pe individ prin tribunale, chiar daca individul ar fi aratat poza ( sau video)respectiva, asta insemna si mai mult, ca cineva se ocupa de asemenea inscenari, tocmai pentru a capitaliza , prin santaj, in politic...Dar asta este si opozitia, in Romania, doar haita ailalta...
LEVST.
11 Iun 2018

Dragnea urma sa anunte la miting, suspendarea lui Iohannis."...În aceste condiţii, multă lume s-a mirat că Liviu Dragnea n-a făcut marele anunţ pe care îl Antena 3 DEJA îl titrase pe burtieră. Despre ce era vorba? Fix despre anunţul că se va pune în practică suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Un telefon primit cu 15 minute înainte de ora 20.00 a schimbat toate planurile! Telefonul ar fi fost primit de la o persoană cu mare răspundere din administraţia americană..."____----____Marele dragon si-a schmbat pampersii de 24 de ori, in ultimele 24 de ore...Ce mai, mare, mare conducator...
LEVST.
11 Iun 2018

mai poti sa zici "culmea", nici-o chitzaitura de la "marii scriitori si filozofi "ai natiei, cand stii cine sunt? Asteapta pe dupa perdele sa vada cum se schimba vantul si apoi pornesc masina de imperecheat cuvinte... acest serban, sorin oprescu, taratzeanu, cartarescu, 'ndrei 'lesu si multi altii, sunt nascuti in bucuresti, iar "moral" sunt nepotii ciclilor de la Ciuma lui Caragea...
LEVST.
11 Iun 2018

Fondatorii Ro+ cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea: Discursul sau violent si amenintator este inacceptabil(...)____-----_____ sa avem-aici- de a face cu ultimul paradox mioritic? Adica carul mic, sa scoata( de la conducere) buturuga mare?! Luni, 11 Iunie 2018, ora 19:48 Tweet Fondatorii Ro+ cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea: Discursul sau violent si amenintator este inacceptabilFoto: Facebook/ Romania Impreuna Fondatorii
OCHILOR AZURII...
11 Iun 2018

Așa lași sunteți? Mi-ați blocat accesul la net pentru o perioadă de timp, mi-ați blocat mail-ul....ÎNSEAMNĂ CĂ V-A DERANJAT TARE!!!!!!!
LEVST.
12 Iun 2018

-cont- "...Gunoaielor, voi sunteti cei mai perfizi vanzatori de tara !
LEVST.
12 Iun 2018

Iar parerea mea este (banuiesc) arhicunoscuta, ar fi cel mai bine CU MOnarhie ENgleza, iar Mama Rusie si-ar face un bine siesi si chiar mapamondului, daca s-ar intoarce tot la Monarhie( Putin, primul Nou Tar), pentru ca Monarhia este garantul si al stabilitatii politice si al progresului economic(prosperitate pentru toti) si a progresului general…
LEVST.
13 Iun 2018

-cont- (ca si gunoaiele de pe aceasta pagina care sunt doar cu kkt, sperma si fofoloance in gura)...
LEVST.
22 Iun 2018

probabil ca acest cap de bovina tembela s-a ascuns pe undeva si face spume, IN valuri...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray