2019-11-19 02:53

Sevil SHHAIDEH se ia în serios ca PREMIER. Vezi de ce i-a CONVOCAT pe miniștri

 |  20:36
Sevil SHHAIDEH se ia în serios ca PREMIER. Vezi de ce i-a CONVOCAT pe miniștri

Vicepremierul Sevil Shhaideh a chemat, vineri, miniștrii la o ședință informală de Guvern pe tema bugetului, informează surse oficiale, citate de Agerpres.

Potrivit surselor citate, ședința va avea loc începând cu ora 15,00.

Vicepremierul Sevil Shhaideh exercită, în perioada 18 — 22 ianuarie, atribuțiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activității Guvernului.

Premierul Sorin Grindeanu participă, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

O ALTA SEVIL
19 Ian 2017

CUCOANA TE UITI IN OGLINDA SA VEZI CATA PRESTANTA ITI TREBUIE? CA DE TATE LEANE SUNTEM SATUI. VAI DE CAPUL TAU DE FEMEIE FARA CAP SAU CU CAPUL CAT BANITA.
ELENA
19 Ian 2017

"o altă Sevil" NU EXIȘTI. Cu cât ești plătită? Poate îți vor da bani să înveți cum se scrie corect. Doamna Sevil este mai româncă, decât este tot neamul tău. Numai un frustrat și un imbecil nu îi vede calitățile d-nei.
OSAMA BIN LADEN HAISSAM
19 Ian 2017

ALLAHU AKBARRRR............ESTEM BASBAKAN LA ROMANI-STAN O TERORISTA DE LA NOI DE LA JIHAD...........BUNEM BOMBA LA TOT DUSMAN DE DRAGNEA.............BUNEM DINAMITA LA D-N-A...............DESFINTAM DRIBUNAL............BUNEM BOMBA LA TOT GHIAUR..........LA METROU...............BUNEM BOMBA LA TOT BARTID CARE NU E KUSHER.................ADUCEM MINER DE LA VALEA JIULUI CU TOVARASU COZMA SI OMORAM TOT GHIAUR....ALLAHU AKBARRR..SHALOM LA TOARSU TERORIST ILIESCU..............TOVARAS BUN CU NOI LA PKK DIN TURCIA....LA JIHAD.........SHALOM LA TOARSU NASTASE...............SHALOM LA TOARSU BONTA....LA TOARSU GHITZA...........SHALOM LA TOARSA UDREA DIN DUBAI...........ALLAHU AKBARRR................BUNEM BOMBA LA GHIAUR.SHALOM LA FINKELSTEIN SILBERSTEIN............SHALOM SI MULTUMIM BENDRU GEAMANTANELE DE SPAGA DIN DUBAI........ALLAHU AKBARRR........HEIL MERKEL................SHALOM ISARESCU..............ALLAHU AKBARRRR
VOICU CARMEN SINICA
19 Ian 2017

Sa-ti fie rusine ,,o alta sevil,, . rara piere si baba se piaptana. Noua ne arde camasa de buget si dumneata te legi de persoana. Se pare ca cei care critica nu au iesit la vot. Si s-a vazut!!!!!
VIVI
20 Ian 2017

Imbecili astea bat turc nu poți să-i ceri unui om ce nu are .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray