2019-10-15 19:31

Sfat de la Dragnea pentru ministrul Justiției, privind grațierea: Să se inspire din experienţa înaintaşilor

 |  10:43
Sfat de la Dragnea pentru ministrul Justiției, privind grațierea: Să se inspire din experienţa înaintaşilor

Intrebat ce îl sfătuieşte pe Iordache legat de proiectele de OUG privind graţierea şi modificarea codurilor penale, Liviu Dragnea a facut trimitere la "experienţa înaintaşilor": "Dacă s-a mai dat vreo graţiere prin ordonanţă de urgenţă poate să dea, dacă nu, nu ştiu dacă e bine".

"L-aş sfătui să se inspire din experienţa înaintaşilor, din experienţa guvernelor precedente. Dacă este să se dea prin  ordonanţă sau să se adopte proiect de lege, asta e problema lor, dar e bine să se uite la experienţa înaintaşilor", a spus liderul PSD la ieşirea de la instanţa supremă, unde a început judecarea dosarului de abuz în serviciu în care acesta este acuzat alături de fosta lui soţie, Bombonica Prodana, şi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Întrebat dacă un eventual eşec al acestor proiecte de OUG ar fi al ministrului Justiţiei sau al PSD, Liviu Dragnea a spus că deocamdată a văzut "foarte mult scandal pe nişte intenţii". "Am văzut şi o dezbatere publică şi eu zic să aşteptăm să vedem ce face Guvernul", a afirmat liderul PSD.

El a mai spus că este problema Guvernului maniera în care vor fi promovate cele două proiecte, informeaza News.ro.

foto: News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray