2019-10-14 07:14

Sfatul lui BĂSESCU pentru PSD. Cum crede fostul președinte că ar putea fi calmate protestele din piață

 |  10:04
 Sfatul lui BĂSESCU pentru PSD. Cum crede fostul președinte că ar putea fi calmate protestele din piață

Senatorul Traian Băsescu, președinte PMP, consideră că protestele desfășurate în acest an ar putea fi soluționate printr-un dialog inițiat de PSD în stradă cu oamenii care manifestă împotriva modificării legilor justiției și a Codului fiscal, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis nu pare pregătit să joace un rol de mediator.

"Eu cred că, având în vedere modul de a lucra al domnului președinte Iohannis, nu este previzibilă (medierea - n.r.), țin cont de modul de a lucra, dar și de discursul de la 1 Decembrie, care a fost extrem de agresiv la adresa majorității (parlamentare - n.r.). Deci, semnalul dat pe 1 Decembrie este că nu este pregătit să facă o mediere între stradă și... sunt momente în care trebuie să o faci", a declarat Traian Băsescu, întrebat la TVR 1 cine ar trebui să medieze tot acest conflict din societate generat de modificarea legilor justiției și a Codului fiscal, informează Agerpres.

Băsescu a adăugat că, în opinia sa, "mai este o soluție".

"PSD-ul să se ducă în stradă să vorbească cu ei. Să se ducă în stradă premierul, cu Iordache..., să vorbească cu oamenii ăștia, pentru că, de fapt, nimeni nu le dă niciun răspuns. Ei strigă despre legile justiției și despre Codul fiscal, sunt convins că marea majoritate nu le-au citit, sunt convins că marea majoritate au auzit de câteva exagerări care erau în proiectele lui Tudorel Toader, iar acest lucru nu se poate îndrepta, neîncrederea, decât prin dialog. Or, eu aș coborî între ei, aș încerca. Dacă președintele nu face această mediere, în locul PSD-ului, dar nu Dragnea, premierul să se ducă... eu m-aș duce în mijlocul Pieței", a spus fostul șef al statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Dec 2017

o trimiti pe Udrea sa le suga P...a la toti
@CUCUVEAUA.....
05 Dec 2017

si tie sa ti-o suga ma-ta si cand vrea si cand nu vrea. acuma vrea? hi hi hi....
ANONIM
05 Dec 2017

Un Băsescu "violet" ? I-o fi "înghețat" de frig ?
@@CUCUVEAUA
05 Dec 2017

Mai bine ii faci un ALUPIGUS ...CUCUVELEI SI MIE !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray