2020-01-28 21:02

Și liberalii îl susțin pe ISĂRESCU pentru un nou MANDAT ca guvernator al BNR

 |  16:08
Și liberalii îl susțin pe ISĂRESCU pentru un nou MANDAT ca guvernator al BNR

Ludovic Orban a declarat că liberalii îl susţin și ei pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Liderul PNL a adăugat că până joi au termen colegii din partid care vor să candideze în Consiliul de Administraţie al BNR, conform Mediafax.

„Astăzi (n.r - marţi) am luat în discuţie chestiunea nominalizărilor pe care urmează să le facem pentru instituţiile de sub ordonare parlamentară în care, s-a declanşat procedura de desemnare a unor reprezentanţi. În ceea ce priveşte Banca Naţională a României, Biroul Executiv a hotărât în unanimitate susţinerea pentru funcţia de guvernator al domnului Mugur Isărescu şi de asemenea, am dat termen până joi colegilor, care vor să îşi depună candidatura pentru un loc în Banca Naţională, în conducerea Băncii Naţionale, să şi-o depună până joi la orele 24.00. În funcţie de negocierile, care se vor purta şi de numărul de reprezentanţi pe care Partidul Naţional Liberal va putea să îi nominalizeze candidaţi, vom decide lunea viitoare cine sunt candidaţii PNL”, a afirmat Ludovic Orban, marţi, la Parlament.

Decizia PNL vine la o zi după ce liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că în urma discuţiilor cu preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliţia a decis că îl va susţine pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandate. În noul Consiliul de Administraţie, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25Parerea ta...

FLORIN BUNEA
25 Iun 2019

este fata bisericeasca!? il folosi-ti pana da ortul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine