2019-12-13 04:18

Şi-a vândut rinichiul pentru un iPhone

 |  13:52
Şi-a vândut rinichiul pentru un iPhone

Un adolescent chinez a provocat un scandal imens în centrul Chinei, după ce a ales să-şi vândă un rinichi pentru a-şi achiziţiona un iPhone şi un iPad.

Cinci persoane au ajuns să fie acuzate de comerţ ilegal cu organe, iar cazul a provocat noi preocupări privind măsurile care se pot lua împotriva impactului negativ pe care îl are răspândirea consumismului asupra societăţii chineze. Acest fapt este întâlnit mai pregnant în rândul adolescenţilor care au crescut în condiţii mai bune decât generaţiile anterioare.

Procurorii din oraşul Chenzhou i-au acuzat pe suspecţi de vătămare intenţionată pentru că au organizat extracţia şi transplantul unui rinichi al elevului de 17 ani prezentat ca Wang, a anunţat agenţia Xinhua.

Un angajat al procuratorii din districtul Chenzhou Beihu, provincia chineză Hunan, a confirmat că are loc o anchetă în acest caz. Între acuzaţi se află un chirurg, un contractor al spitalului şi nişte 'brokeri' care căutau donatori online şi care au închiriat o sală de operaţie pentru efectuarea intervenţiei, menţionează Xinhua, preluată de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639560-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray