2020-08-04 20:28

Siegfried Mureșan a fost ales VICEPREŞEDINTE al Grupului PPE din Parlamentul European

 |  15:30
Siegfried Mureșan a fost ales VICEPREŞEDINTE al Grupului PPE din Parlamentul European

Deputatul european Siegfried Mureșan a fost ales miercuri vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European. El a obținut votul a 141 de colegi din 158 de voturi exprimate. Grupul PPE este cel mai mare grup politic din Parlamentul European, cu un număr total de 179 europarlamentari.

În această nouă calitate, Mureșan va fi parte a președinției Grupului PPE din Parlamentul European alături de președintele grupului și de ceilalți 9 vicepreședinți.

„Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezintă și un vot de încredere pentru România. Grupul PPE a fost cel mai mare grup înainte de alegerile europarlamentare, am câștigat alegerile și suntem în continuare principala forță politică a Uniunii Europene. Grupul PPE este singura forță politică ce poate asigura stabilitate la nivelul Uniunii și care are soluții la problemele oamenilor”, a declarat europarlamentarul PNL, citat în acest comunicat.

„Noi, Partidul Național Liberal, am câștigat alegerile europarlamentare în România. Familia noastră politică, PPE, a câștigat alegerile la nivel european. Noi, delegația română în PPE, am ajuns a treia cea mai mare delegație din grup. Suntem o delegație mare într-un grup mare. Aceste lucruri reprezintă o garanție că vom putea obține beneficii concrete pentru România la nivel european”, a mai spus Siegfried Mureșan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz