2019-05-26 08:14


Siegfried Mureşan: Declaraţia lui Juncker confirmă că UE nu mai are pic de încredere în Guvernul Dăncilă

 |  16:18
Siegfried Mureşan: Declaraţia lui Juncker confirmă că UE nu mai are pic de încredere în Guvernul Dăncilă

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan consideră că declaraţia lui Jean Claude Juncker confirmă că Uniunea Europeană nu mai are pic de încredere în Guvernul Dăncilă, el subliniind că încrederea este principalul ingredient de care ai nevoie pentru a avea o preşedinţie de succes a Uniunii Europene.

"De ce este încrederea atât de importantă? Deoarece, pe durata celor şase luni de zile, trebuie să ajungi la soluţii care sunt bune pentru toate cele 28 de state membre ale UE, iar celelalte state membre trebuie să aibă încredere că soluţiile pe care le propui respectă valori europene şi sunt bune pentru toate ţările. În plus, în cele şase luni de zile vorbeşti în numele întregii Uniuni Europene, iar celelalte 27 de state membre trebuie să aibă încredere că, la momentul la care vorbeşti public despre deciziile luate, spui exact ceea ce s-a decis în interior. De aceea încrederea este atât de importantă", explică eurodeputatul.

El menţionează care sunt motivele pentru care Uniunea Europeană a pierdut încrederea în Guvernul Dăncilă: "1. Datorită atacurilor la justiţie. 2. Datorită modului în care gestionează economia. Toţi indicatorii Comisiei Europene sunt pe roşu privind evoluţiile economice din România. Europa ştie că Dăncilă, Dragnea, Vâlcov şi Teodorovici duc România în criză economică. 3. Datorită modului în care PSD-ul îşi vorbeşte de rău propriul popor. Viorica Dăncilă a spus negru pe alb în scrisoarea trimisă preşedintelui Comisiei Europene după protestele din 10 august lucruri neadevărate despre românii aflaţi în stradă şi a repetat aceste minciuni în discursul său din plenul Parlamentului European în luna octombrie".

"Din toate aceste motive Uniunea Europeană nu mai are încredere în Viorica Dăncilă şi miniştrii săi. În plus, Uniunea Europeană ştie că aceşti miniştri nu sunt pregătiţi să conducă Europa timp de şase luni de zile. Este ca dacă trebuie să jucăm finala Ligii Campionilor, iar noi trimitem în teren o echipă retrogradată din Teleorman", mai afirmă Mureşan.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, consideră că România este bine pregătită din punct de vedere tehnic, dar "nu a înţeles sarcina" asigurării Preşedinţiei Consiliului UE. România este "bine pregătită din punct de vedere tehnic" pentru preşedinţia de şase luni, a spus Juncker pentru "Welt am Sonntag". Preşedintele Comisiei Europene a declarat totuşi că guvernul de la Bucureşti nu a înţeles încă pe deplin "ce înseamnă să prezidezi ţările UE".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-29

TAGURI: siegfried muresan, juncker, ue, guvernul dancila,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Dec 2018

Bai muresan scarba fascista dute naibii bai boule dement Voi ati spus minciuni gogonate scarbelor naziste
OUT !
29 Dec 2018

Nu exista ' guvernul dancila '' ci o adunatura de analfabeti , inculti si hoti sub comanda puscariasului draKnea care terorizeaza Romania. Dupa distrugerea justitiei , economiei, sanatatii si a invatamintului G.I.O psd-alde a vrut si DISTRUGEREA ARMATEI ROMANE PRIN INTRODUCEREA UNUI POLITRUC BOLSEVIC IN CONDUCEREA EI.
ANONIM
29 Dec 2018

Inculti de ce ?Au vandut copii pentru organe pentru 9000 de euroAu lasat plenul consiliului europei si s au dus la muzeu ?Au retrocedat case romanesti la nazisti Au lasat tara fara guvern 2 luni de zile pentru ca trebuia sa gangaveasca si sa inteleaga ce scrie in lege Stau si clocesc tot felu de idiotenii ca sa franeze activitatea guvernamentala ? Nu !Asta face gangania asta cu cap de crocodil dementJigodie fascista vanzator si tradator de tara SIKTIR
ANONIM
29 Dec 2018

TOTI tradatorii si vanzatorii de tara caraie si grohaiesc fel de fel de minciuni la bruxellesASA au facut mereu dea lungul istoriei Ei l au dat jos pe ALEX IOAN CUZA ca sa puna fanarioti Scarba extrema ,nazi!
ANONIM
29 Dec 2018

DA, MĂ! AȘA AU FĂCUT TOȚI, INCLUSIV PSD-UL ȘI PDL-UL ASCUNS ÎN PNL, PMP, IAR ALDE DIN PNL...TOATE, DIN PSDR, FSN, PCR! IAR CUZA A FOST MASON BRE! PRECUM TOV.TRĂDICEANU DIN ALDE ȘI ALȚII DIN STRUCTURI, INCLUSIV JUSTIȚIE!
SCARBA EXTREMA ,NAZI
29 Dec 2018

pisat la sticla si droguri non stop
TRADATORI
30 Dec 2018

Vanzatorul de tara nastase PSD a vandut resursele tarii austriecilor (PETROM SI PADURI ) .Urmasul sau ponta PSD la fel a vandut padurile austriecilor si a dat 341 H.G. SECRETIZATE SI ASTAZI. PORKARUL PUSCARIAS draknea a vandut INSULA MARE A BRAILEI 70000 ha. teren arabil ultra-fertil unor ARABI DIN EMIRATE. IN CONTUL ACESTEI TRANZACTII ANALFABETA dancila S-A PLIMBAT IN EXCURSIE IN TIMPUL PROGRAMULUI DOUA SAPTAMINI LA ARABI. ACESTIA SUNT TRADATORI AI NEAMULUI ROMANESC.
SCARBA EXTREMA ,NAZI !!
30 Dec 2018

Minciuni ,minciuni ,minciuni !Asa ,si la INALTA POARTA va duceti cu fel de fel de minciuni Nu sunteti capabili nici macar sa initiati o lupta anticoruptie Din cauza voastra au iesit cei mai corupti dintre corupti din puscarii Au fost judecati de niste tantea ajunse la varful justitiei cu proceduri aiurite ,nu dupa legeDar ce sa ceri la o ,,moartea p..lii Tarcea rea si proasta,de la o baschetbalista imputita ,care se tara prin vii cu golanii sau de la o drogata ca livia stanciu si camelia bogdan Ultima dadea verdictul dupa cum auzea ea in cap voci Scarba extrema si molaului sas homalau Siktirsi muie sas prostsi dement!
Random imageUltimele stiri


STARBAG