2020-08-05 13:59

Silviu Prigoană renunţă la candidatura din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti

 |  13:56
Silviu Prigoană  renunţă la candidatura din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră "suficient de intelectual" ca să reprezinte partidul. Prigoană a mai spus că el nu a făcut de ruşine partidul, a fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca Baconschi să spună despre el că este copia palidă a lui Oprescu.

"Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul. Ei nu consideră că e corect să fie reprezentaţi de un cetăţean care şi-a făcut notorietate cu pliciul în Can-Can. Am decis că las intelectualii să reprezinte partidul, să fac pârtie, dacă eu nu sunt suficient de intelectual să-i reprezint, dacă notorietatea nu contează", a explicat Silviu Prigoană.Eu n-am făcut de ruşine partidul, am fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca greii partidului, intelectualii partidului să spună că sunt o copie palidă a domnului Oprescu. Atunci am să-l las pe domnul Baconschi să fie copia îmbujorată a domnului Oprescu", a precizat Prigoană.

Silviu Prigoană a menţionat că rămâne în PDL şi că mai e timp până la alegeri.

"Rămân în PDL, nu sunt un trădător, nu plec din PDL la prima adiere. Dacă partidul e nemulţumit de declaraţiile mele, să mă excludă", a precizat Silviu Prigoană. Întrebat dacă intenţionează să candideze la alegerile din Bucureşti ca independent sau din partea altei formaţiuni politice, Prigoană a răspuns că mai e timp până la alegeri. "Mai e timp până la alegeri", a adăugat Prigoană.

Posibila candidatură a lui Silviu Prigoană la Primăria Capitalei din partea PDL a fost criticată în mai multe rânduri şi de Cristian Preda şi Theodor Paleologu. Cu toatea astea, Paleologu a declarat că nu l-a atacat niciodată pe Silviu Prigoană şi că nu are nicio contribuţie la decizia acestuia de a nu mai candida din partea PDL la Primăria Capitalei, arătând că, probabil, Prigoană are ceva împotriva intelectualilor. "Eu nu l-am atacat niciodată pe domnul Prigoană. Dimpotrivă, dânsulcând eu eram ministru îmi cerea mereu demisia din motive doar de el ştiute, iar eu nu am replicat şi nu l-am atacat. Sunt calculele dânsului, proiectele dânsului. Eu nu am nicio contribuţie la această decizie. M-a introdus degeaba pe această listă. Probabil că are ceva împotriva intelectualilor. Eu, dimpotrivă, am primit cu zâmbetul pe buze criticile nedrepte din partea lui", a spus Paleologu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

DPREL
21 Mar 2012

Prigoana fi drept pana la capat si candideaza la PMB sub sigla PDL CA DOAR AI SUSTINUT ALATURI DE EI TOT . BUN SAU RAU ::)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz