2020-05-25 14:37

Sinecură pentru Harnagea, de la Meleșcanu

 |  11:44
Sinecură pentru Harnagea, de la Meleșcanu

La scurt timp după ce Călin Popescu-Tăriceanu a ajuns, în 2014, președinte al Senatului, fostul șef al Seriviului de Informații Externe (SIE) din guvernarea CDR, Cătălin Harnagea, a devenit directorul de cabinet al celui de-al doilea om în stat.

Însă, de curând, Cătălin Harnagea l-a părăsit pe Călin Popescu-Tăriceanu pentru o sinecură confortabilă la Ministerul Afacerilor Externe. Astfel, printr-un ordin al ministrului ALDE al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, fostul șef al SIE a fost numit director general al Agenției de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare – RoAid, pentru un mandat de 4 ani, cu posibilitatea prelungirii o singură dată, pentru o perioadă de 3 ani. Trebuie precizat că RoAid și-a început activitatea la 1 septembrie 2017, având printre atribuții și implementarea de „proiecte în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare, prin consultare și cooperare cu direcțiile din cadrul M.A.E. și al misiunilor diplomatice ale României”, dar și monitorizarea „modului de implementare a programului multianual strategic de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară”. De asemenea, RoAid „încheie protocoale de colaborare în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și asistență umanitară” și totodată „asigură secretariatul tehnic pentru întrunirile Comitetului consultativ în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și asistență umanitară”. Astfel spus, Meleșcanu i-a asigurat lui Harnagea o jucărie diplomatică pentru patru sau chiar șapte ani!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

ANONIM
13 Mai 2019

Un gunoi care sta prin haznaua 3 urât mirositoare a militieni , securisti expirati si baloși ce scot fecale prin anusul cu care beau apa. Haznaua 3 un closet infect.
@ANONIM
13 Mai 2019

CINE A FOST TOATA VIATA UN KKT TOT AS VA SI SFARSI . KKTII DE KKTI AU GRIJA ...................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine