2020-02-17 12:18

Situaţie incredibilă în Parlament: s-au furat bilele de vot

 |  22:36
Situaţie incredibilă în Parlament: s-au furat bilele de vot

După votul haotic pentru arestarea Elenei Udrea, se pare că în Parlament au dispărut bilele de votare. Şi nu lipseşte una, nu lipsesc două, ci 22 de bile.

Parlamentul trebuie acum să cumpere din nou bile pentru exercitarea votului.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, Nicolae Mircovici este cel care a anunţat diferenţa.

    „A fost o sesizare din partea secretarului general că la ultimul vot cu bile, când s-au primit patru bile pentru exercitarea a două voturi (votul pentru ridicarea imunităţii Elenei Udrea – n.r.), în momentul în care s-a făcut contabilizarea bilelor, după vot, s-a constatat că lipsesc 22 de perechi de bile albe şi negre. Deci, se presupune că 22 de persoane (parlamentari – n.r.) au primit câte patru bile, dar şi-au exercitat dreptul de vot numai cu două bile, iar două le-au păstrat”, a declarat Nicolae Mircovici la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, scrie Mediafax.

„Intrucat exista riscul ca o sigura pereche de bile sa poata determina un vot intr-o situatie speciala, la o motiune de cenzura, la un alt vot apropiat, s-a stabilit ca secretarul general sa ia masuri pentru realizarea unui set de bile, pe marimi diferite, pentru ca bilele folosite pana acum sa nu se mai utilizeze„, a spus mai spus Mircovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-11Parerea ta...

MIHAI
13 Noi 2015

Asta era "oul", caci "boul" l-au furat de mult
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine