2020-01-29 14:42

ȘOC în POLITICĂ. Adrian NĂSTASE își anunță OFICIAL revenirea! Vezi cine este alături de el în „Grupul de sprijin pentru actualul PSD”

 |  17:53
ȘOC în POLITICĂ. Adrian NĂSTASE își anunță OFICIAL revenirea! Vezi cine este alături de el în „Grupul de sprijin pentru actualul PSD”

Fostul premier Adrian Năstase anunţă că a decis constituirea unui Grup de sprijin pentru PSD împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai Partidului Social Democrat.

„Împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ţinând seama de situaţia dificilă a partidului după alegerile europarlamentare", a scris Adrian Năstase, marţi, pe blogul personal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

BRAVOOO !!!
28 Mai 2019

Era si nevoie de prezenta unui politician meserias asa ca Adrian Nastase! PSD-ul in toata splendoarea lui. O stransura strasnica!
CAZIER SI ONOARE
28 Mai 2019

„Trofeul calității în construcții”, "Adrian Năstase în tentativa de sinucidere", Năstase, în fața verdictului final: fostul premier al României a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare. Adrian Năstase, primul lider politic român postdecembrist condamnat la închisoare. ( Un mare geniu și om politic )
GROZNIC
29 Mai 2019

Cum e posibil asa ceva.... nu se poate. tot apar invizii astia cu dosare penale... O sa vina oare ziua cand nu o sa mai vorbim de ei?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine