2020-08-10 02:33

ȘOC! Un deputat USR DEMISIONEAZĂ din partid și anunță că susține REFERENDUMUL pentru familie. Acuzații GRAVE la adresa liderilor formațiunii

 |  12:54
 ȘOC! Un deputat USR DEMISIONEAZĂ din partid și anunță că susține REFERENDUMUL pentru familie. Acuzații GRAVE la adresa liderilor formațiunii

Deputatul USR Matei Dobrovie anunţă că susţine iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie şi demisionează din USR, acuzând formaţiunea că s-a poziţionat împotriva unui referendum şi a unei iniţiative cetăţeneşti declarată constituţională şi legală, deci împotriva democraţiei şi a dreptului poporului de a alege, informează News.ro.

De asemenea, deputatul demisionar acuză că în USR există un grup creştin-democrat care "a fost supus unor atacuri permanente pentru valorile sale de către aşa-zişii progresişti" şi că "cei care îndrăznesc să-şi afirme valorile creştine sunt linşaţi pe grupul de comunicare internă al partidului şi etichetaţi drept homofobi, pro-ruşi, anti-europeni, fascişti, retrograzi".

În mesajul postat, joi dimineaţă, pe Facebook, în care anunţă că demisionează din USR, deputatul Matei Dobrovie spune că a votat "pentru" în Camera Deputaţilor şi îi îndeamnă pe români la vot în 6–7 octombrie, susţinând că această iniţiativă civică este un exerciţiu democratic util, legitim şi îmbucurător şi este pentru prima dată când cetăţeni ai României strâng peste 3 milioane de semnături pentru a participa la o decizie. 

El mai susţine că încercările de a confisca şi de a politiza referendumul şi iniţiativa cetăţenească sunt regretabile, dar afirmaţia că referendumul este „al lui Dragnea” este falsă. El acuză că "USR a fost deturnat de un grup care a folosit o temă sensibilă, divizivă, cea a familiei, pentru a prelua puterea în partid, prin înlăturarea liderului fondator Nicuşor Dan". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-04Parerea ta...

COSTEL
05 Oct 2018

Romanii au fost si sunt un popor CRESTIN...Fara alte comentarii..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz