2019-10-22 09:10

Sociologul Alina Mungiu Pippidi ATACĂ #REZIST: Mercenari GOLD, care manipulează la greu

 |  11:45
Sociologul Alina Mungiu Pippidi ATACĂ #REZIST: Mercenari GOLD, care manipulează la greu

Sociologul Alina Mungiu Pippidi vine cu critici neaşteptate şi spune că o parte dintre protestatari sunt ”mercenari GOLD”, care ”manipulează la greu”.

”Manifestanții sunt de două feluri: cu agende politice și sincer preocupați de soarta justiției. Primii sunt ceva mai bine informați, dar manipulează la greu, de asta vedem mulți mercenari GOLD în fruntea luptei pentru justiție, serviciile lor au fost achiziționate de cine are interes politic, iar ceilalți nu au nicio idee, deși instinctul lor că unii trec legi în interes propriu e just.

Și acum, pe site-ul ”Corupția ucide”, oamenii sunt chemați la manifestație contra CCR alături de Parlament, pe 20 ianuarie, deși CCR a judecat corect în general și numai ei ne pot scoate din situația asta. Dacă CCR era politizat, nu se luat toate deciziile care nu convin unora cu un singur vot contra, iar Daniel Morar, omul care a făcut DNA, vota mereu cu majoritatea... Nu e bine, când nu știi nici legi de la noi, nici din alte țări, când nu faci deosebirea dintre Daniel Morar și Mălin Bot, astfel că poți crede că primul e un corupt și al doilea un apostol al integrității să fii așa de categoric”, a spus Alina Mungiu Pippidi, într-un interviu acordat TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

CURIOSUL
04 Ian 2018

Sociologul Alina Mungiu Pippidi vine cu critici neaşteptate. DE CE OARE??? Nu cumva din cauza ca are ceva legaturi sau interese cu TUDOREL TOADER amandoi fiind ieseni .Sa vedem daca se intersecteaza grupurile lor de interese si ce arbori genealogici au acestia cu radacini in zonz IASILOR? Daca se confirma ceva chiar ca-i de dat cu ei TICALOSII neamului de pamant.
ANONIM
05 Ian 2018

AFARA CU; PENALI, PUSCARIABILI, SEMIDOCTI, IMPOSTORII, TRADATORII, MAFIOTII , ETC DIN POLITICA SI ADMINISTRATIA PUBLICA ROMANEASCA ei trebuie deposedati de averile acumulate si unii pentru crimele economice si distrugerea statului sa fie bagati in penitenciare pe viata. Partidele sunt grupari infractionale de crima organizata .PENTRU SALVAREA RO TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII. SUS PATRIA JOS MAFIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray