2020-04-06 21:44

Sondaj CURS: Ce cred românii despre implicarea lui Klaus Iohannis în activitatea Guvernului

 |  12:53
Sondaj CURS: Ce cred românii despre implicarea lui Klaus Iohannis în activitatea Guvernului

Câștigarea alegerilor prezidențiale i-au oferit lui Klaus Iohannis, după cum era și de așteptat,o creștere importantă a nivelului de încredere pe care i-l acordă românii.

Un sondaj CURS de tip omnibus măsoară intenția de vot a românilor la scurt timp după prezidențiale și evenimentele ulterioare. Conform sondajului, 49% dintre repondenți consideră că implicarea lui Klaus Iohannis în activitatea Guvernului este un lucru bun și doar 38% consideră că președintele încalcă Constituția, notează StiripeSurse.

De asemenea, 48% dintre români consideră că activitatea președintelui Klaus Iohannis este una ”bună”, în timp ce doar 31% consideră că este una ”proastă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
30 Dec 2019

pai primul mandat al lui Johannis a fost un scandal perpetuu cu psd-istii care in loc sa faca ceva practic ei se luptau cu presedintele .Acum s-a terminat cu circul si urmeaza sa intram in normalitate si probabil o sa avem anticipate cat de curand.Dupa procentul de 65% obtinut de Johannis cred ca este foarte clar ca psd-ul nu are ce sa mai caute la guvernare.Dragi psd-isti va uram 5 ani de opozitie...la multi ani ha ha ha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine