2019-08-21 12:47

Sondaj CURS: Topul ÎNCREDERII în personalități pentru București

 |  14:20
Sondaj CURS: Topul ÎNCREDERII în personalități pentru București

După trei ani de mandat, Primarul general Gabriela Firea se bucură de cea mai mare încredere în rândul electoratului bucureștean, arată datele celui de-al II-lea sondaj de tip OMNIBUS realizat de CURS în Municipiul București.

Sondaj CURS: Topul ÎNCREDERII în personalități pentru București
zoom

49% dintre respondenți au o părere Bună și Foarte Bună despre Gabriela Firea. 

Sondajul mai arată că bucureștenii au o mai mare încredere în Viorica Dăncilă (27%) decât în Liviu Dragnea (24%). Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se menține la 42%.

Sondajul a fost realizat în București pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți, pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora. Făcut în perioada 21 februarie - 11 martie 2019, acesta are o marjă de eroare de +/- 3,0%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

UN RAHAT DE SONDAJ!
16 Mar 2019

Cică Topul ”încrederii” în ”personalități” pentru București! Dacă e real însă, e JALE! Să mai ai încredere în javrele de politicieni după 30 de ani de JAF CONTROLAT ȘI NE-AMENDAT, înseamnă că ești dus/ă cu capul! Iar să consideri că jagardelele sunt PERSONALITĂȚI, înseamnă, fie că nu mai există sistem de valori autentice, fie nivelul a coborât atât de jos, încât nu mai ai ce face! Ținând cont că Bucureștiul s-a umplut de țărani, nu mai ai nimic de zis!
ANONIM
16 Mar 2019

Sondaj mincinos , in javra de Firea și jigodia de Pandele nici copiii lor nu mai au încredere
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray