2020-04-07 13:55

Sondaj PLUS: Nicușor DAN și Vlad VOICULESCU, peste Gabriela FIREA în cursa pentru Primăria Capitalei. Vezi și ce partide preferă bucureștenii

 |  13:44
Sondaj PLUS: Nicușor DAN și Vlad VOICULESCU, peste Gabriela FIREA în cursa pentru Primăria Capitalei. Vezi și ce partide preferă bucureștenii

Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan, cei doi candidaţi propuşi de PLUS şi USR pentru Primăria Capitalei, sunt practic la egalitate în preferinţele bucureştenilor şi oricare dintre ei ar câştiga alegerile, dacă acestea ar fi într-un singur tur, cu 35%, respectiv 36%, comparativ cu Gabriela Firea, care ar obţine 28%, informează Agerpres.

Informaţiile apar într-un sondaj prezentat, marţi, de Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru Primăria Municipiului Bucureşti.

De asemenea, dacă duminică ar avea loc alegeri pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, 30% dintre respondenţi ar vota cu reprezentanţii Alianţei USR PLUS, în timp ce 25% cu cei ai PNL, iar 16% cu PSD.

„Ce ne arată sondajul este că, în continuare, Alianţa USR PLUS este pe primul loc în alegerile bucureştenilor, la o distanţă măricică de orice alt partid politic. Vedem diferenţa dintre procentul din dreptul meu şi cel din din dreptul Gabrielei Firea (...), asta doar la şase luni de la desemnarea mea în calitate de candidat al PLUS, candidat care se va supune unui proces de alegeri intern în cadrul Alianţei pentru a fi desemnat candidat al Alianţei. Vedem, de asemenea, în acest sondaj, că, dacă Nicuşor Dan ar fi candidatul Alianţei, rezultatul ar fi acelaşi, respectiv 36%, comparat cu 28% Gabriela Firea", a precizat Voiculescu.

PLUS reafirmă că se poziţionează în favoarea organizării alegerilor primare pentru desemnarea candidatului Alianţei USR PLUS la Primăria Capitalei.

„Candidatul Alianţei USR PLUS va fi ales fie prin alegeri primare interne, fie prin alegeri primare externe. În alegeri primare externe am apela la bucureşteni şi i-am chema la urne, ar fi un proces de vot pe care l-am organiza împreună cu societatea civilă în Bucureşti", a menţionat Voiculescu.

Sondajul a fost efectuat în perioada 4 - 19 decembrie 2019, la cererea PLUS. La sondaj au participat 1.124 de bucureşteni cu drept de vot la alegerile locale. Marja de eroare a eşantionului este de plus/minus 2,9%, la un nivel de încredere de 95%. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

ANONIM
07 Ian 2020

HA HA HA..... doi loozeri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine