2019-10-19 18:38

SONDAJ SURPRINZĂTOR: Pe cine ar VOTA românii la alegerile prezidențiale

 |  15:36
SONDAJ SURPRINZĂTOR: Pe cine ar VOTA românii la alegerile prezidențiale

74% din respondenti au o optiune clara de vot în cazul în care alegerile prezidențiale ar fi duminica viitoare, cu 8% mai mult față de luna ianuarie.

Potrivit sondajului citat de Digi24, topul preferințelor alegătorilor îl deschide președintele Klaus Iohannis. Șeful statului ar obține în primul tur 36 de procente.

Pe locul al doilea, dar la o distanță destul de mare de actualul președinte al României, s-ar poziționa liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu 23%.

Este urmat de partenerul de coaliție, Liviu Dragnea, pentru care ar opta aproximativ 15% dintre români.

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș ar primi 9% din voturi și cu 3 procente mai puțin s-ar îndrepta către comisarul european Corina Crețu.

Sondajul a fost realizat de Centrul de Sociologie Urbana și Regională, la comanda Omnibus, în perioada 12-25 martie 2019 pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților, având o eroare statistică de +/- 3%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Disperarea electorală Pare că popularitatea lui Dacian Cioloș și posibilitatea ca acesta să se alăture PNL este o problemă mult mai serioasă pentru Dragnea și aliatul său, fostul liberal Tăriceanu, decât lăsau ei să se vadă. Dovadă este și iureșul stârnit de o declarație relativ banală a președintelui Klaus Iohannis
29 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray