2020-07-11 11:46

Sorin Grindeanu, mesaj pentru conducerea PSD: ”Nu este momentul unor lupte inutile”

 |  22:18
Sorin Grindeanu, mesaj pentru conducerea PSD: ”Nu este momentul unor lupte inutile”

Fostul premier, Sorin Grindeanu, în prezent președintele ANCOM (arbitrul pieței telecomunicațiilor), scrie într-o postare pe Facebook că ”nu este momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD”.

”Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni”, încheie Grindeanu. Potrivit unor surse din partid, Grindeanu transmite că nu dorește să candideze la șefia PSD, în condițiile în care unii baroni locali l-ar susține pentru a-l contracandida pe Marcel Ciolacu, actualul președinte interimar.

În funcție de evoluția epidemiei de coronavirus, PSD ar urma să organizeze un congres extraodrinar în luna iunie sau iulie care să aleagă conducerea partidului, asigurată în prezent de Marcel Ciolacu după demisia Vioricăi Dăncilă în urma pierderii alegerilor prezidențiale.

Tot mai multe voci din PSD ar fi nemulțumite de prestația actualului președinte interimar și caută soluții. Pe fondul acestor nemulțumiri interne, Grindeanu ar fi transmis că nu dorește să candideze la șefia partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz