2020-07-14 07:06

Sorin Ovidiu Vântu revine în prim-plan cu proiectul „Clubului de Business și Politică SOV”. Buget de 60 de milioane de dolari, pus la bătaie!

 |  17:09
Sorin Ovidiu Vântu revine în prim-plan cu proiectul „Clubului de Business și Politică SOV”. Buget de 60 de milioane de dolari, pus la bătaie!

Creatorul FNI, Sorin Ovidiu Vântu, cunoscut și drept SOV, are un nou proiect de relansare a afacerilor din România și un start-up pentru clasa politică.

Pentru acest nou început, SOV are un proiect inovator și promite că toți cei care se vor încadra în criteriiile sale de selecție vor fi finanțați regește. Vântu spune, pe blogul sau personal, că are la dispoziție 60 de milioane de dolari pentru proiect. 

„Vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei. Pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000 - 1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil. USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba”. Fostul șef al FNI a hotărât că va avea criterii stricte pentru cei care vor să facă parte din proiectul „Clubului de Business și Politica SOV”.

Sorin Ovidiu Vîntu susține pe blogul său că toți cei interesați vor fi școlarizați timp de 3 luni, dacă vor trece un test de IQ în mai multe domenii, cum ar fi economie, politologie, psihologie, logică, sociologie, finanțe, comunicare sau marketing. „Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar. În fiecare zi, vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei”, spune Sorin Ovidiu Vântu. SOV a fost condamnat în mai multe dosare și a fost pus în libertate la începutul anului după mai mulți ani petrecuți în spatele gratiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz