2020-04-05 11:24

Sorina Pintea a fost SUSPENDATĂ din PSD

 |  17:18
Sorina Pintea a fost SUSPENDATĂ din PSD

Liderii PSD au suspendat-o, marti, din partid pe fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Ei au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD, scrie Ziare.com.

Decizia de suspendare a Sorinei Pintea din Partidul Social Democrat a fost luata, marti, in sedinta informala a Comitetului Executiv al PSD.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv sambata, pentru 30 de zile, fiind suspectata ca a luat de mita sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Contestatia Sorinei Pintea, la masura de arestare preventiva pentru 30 de zile, se va judeca vineri, la Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit unor surse politice, ea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

CIUMA ROSIE
03 Mar 2020

7% din bani spaga nici nu e mare scofala fata de vremurile Udrea-Cocos-Bica ANRP.Atunci fara 30% spaga nici nu puteai sa-l abordezi pe marele infractor Cocos.La un moment dat Udrea cerea chiar 50% din banii de la ANRP
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine