2020-02-16 22:02

SOV a dat verdictul: „Izolaţi-l pe Băsescu!”

 |  19:21
SOV a dat verdictul: „Izolaţi-l pe Băsescu!”

Sorin Ovidiu Vântu a acordat un interviu pentru ziarul „Bursa”,în care vorbeşte despre ziariştii români, Guvern şi viitorul pe care îl prevedeel României şi, nu în ultimul rând, despre Băsescu.

Invocat constant de către Traian Băsescu ca fiind unuldintre cei mai mari inamici ai săi, Sorin Ovidiu Vântu este din nou subiect depresă. Omul de afaceri declară că nu îl mai mira atacurile la adresa lui venitedin partea lui Traian Băsescu, fie ele şi fără motiv. Cum presa din România esteputernic militantă politic, acesta spune că nu se simte nedreptăţit şi nici nuva interveni legal pentru a încerca să oprească atacurile la adresa persoaneilui. „Iubescatât de mult libertatea, încât o admit chiar şi duşmanilor mei. Este dreptullor să mă înjure, este dreptul lor să îl susţină pe Băsescu. Din acest motiv,nu am dat niciodată în judecată vreun ziarist. Şi nici nu o voi face vreodată”, afirmă S.O.Vântu. Totodată, el a ţinut să precizeze că nu a impus nici olinie politica talk-show-urilor Realităţii TV, „criticismul” la adresalui Băsescu fiind opţiunea ziariştilor şi numai a lor.

Funcţia lui TraianBăsescu este importantă, dar omul este mic”

SorinOvidiu Vântu a vorbit scurt şi la obiect despre preşedintele Traian Băsescu. Nuîl urăşte pe şeful statului, în schimb este convins că acesta îl urăşte pe el. „Deşiunora poate că le creează o altă impresie, Băsescu este o mediocritate. Omediocritate nervoasă”, l-a caracterizat S.O.Vântu pentru ziarul „Bursa”.Întrebat ce părere are despre Guvernul României, S.O.Vântu n-a avut nici dedata asta cuvinte de laudă: „Este celmai «ciudat» guvern al nostru, de la fanarioţiîncoace. Nu banii lipsesc guvernului acestuia, ci minimum de inteligenţă.Creier, nu bani.”

Concluziala care a ajuns Sorin Ovidiu Vântu în urma tuturor evenimentelor din ultimaperioadă este că cel mai frumos lucru care s-ar putea întâmpla acum ar fi „izolarealui Băsescu pe scena politică” şi cel mai grav „săne trezim cu o gospodină deraiată de la cratiţă drept premier.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine