2020-07-16 19:25

Spitalul Militar, anunț oficial: Marcel CIOLACU a avut o cădere de calciu

 |  17:33
Spitalul Militar, anunț oficial: Marcel CIOLACU a avut o cădere de calciu

Spitalul Militar din București a transmis că președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o cădere de calciu.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” a transmis, duminică, precizări despre starea de sănătate a preşedintelui Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, dar şi despre analizele care au fost efectuate în unitatea medicală şi diagnosticul stabilit de medici.

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Marcel Ciolacu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, s-a prezentat, în cursul acestei zile la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unităţii noastre, s-au efectuat o serie de investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator. Coroborând aceste date cu datele testelor imagistice, precum şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent - în observaţie etiologică, Hipocalcemie frustă”, a transmis Spitalul Militar Central.

Medicii au precizat că pacientului i s-a recoltat şi testul COVID 19.

”Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este în lucru. Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibare hidro-electrolitică”, ase mai arată în comunicat.

Reprezentanţii Spitalului Militar au transmis că starea pacientului este stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor: ”tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”.

Preşedintele interimar al PSD a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău şi a leşinat la o conferinţă de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

VIOREL
10 Mai 2020

A vazut si el omu ce nastrusnicii erau scrise in discurs si a facut o criza, putea sa fie si mai rau...amintiti-va ce spunea Dancila ..20...20... bUUUgetul ai problema...fara taxe si cadouri cat mai multe...,exact ca Dragnea. Atentie unde este Dragnea si cat mai pot prinde minciunile la poporeni...
ISTORIC
10 Mai 2020

Ceva este neclar . Citim peste 50 ani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz