2020-08-11 16:59

Staff-urile de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis se întâlnesc vineri pentru a stabili dezbaterile

 |  10:27
Staff-urile de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis se întâlnesc vineri pentru a stabili dezbaterile

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că staff-urile de campanie ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis se vor întâlni vineri, ora 13.30, la fostul sediu al USL pentru a stabili dezbaterile între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale.

"Noi am confirmat întâlnirea staff-urilor pentru azi, la ora 13.30, la sediul USL. ACL propusese la sediul PNL. La ora 12.00 se va şti exact şi componenţa delegaţiei", a precizat Gabriela Firea pentru Mediafax.

Senatorul PSD a mai spus că PSD doreşte o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

"Noi ne dorim în mod real o dezbatere între Victor Ponta şi Klaus Iohannis la televiziuni private şi/sau în alt loc, pe principiul deontologiei şi echidistanţei jurnalistice", a afirmat Gabriela Firea.

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că se aşteaptă oferta concretă a IPP pentru o dezbatere între cei doi candidaţi la Preşedinţie.

"Aşteptăm cu interes oferta concretă a IPP - format, moderatori, timp de emisie, loc", a completat senatorul PSD Gabriela Firea.

Echipa de campanie a candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a transmis, joi seară, o invitaţie adresată echipei de campanie PSD pentru a lua parte vineri la negocieri, în vederea organizării unei dezbateri electorale între candidaţii rămaşi în cursa pentru scaunul de la Palatul Cotroceni.

"Vă propunem ca această întâlnire să aibă loc mâine (vineri - n.r.), începând cu ora 12.00, la sediul PNL din Şos. Kiseleff nr. 57 sau în orice altă locaţie consideraţi că este potrivit pentru dumneavoastră. Suntem convinşi că această întâlnire este absolut necesară întrucât cetăţenii au dreptul să asiste la o dezbatere între cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni", se precizează în invitaţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-07Parerea ta...

NU, BOULE CU PRIMA POSTARE...
07 Noi 2014

... o sa ti se infiga tie, "ceva", ca un aratator, dar sensibil mai gros, in fund si o sa urli (de durere sau de placere?), dupa care o sa fugi inapoi, in baie dupa usa, sa mai arzi o LABA, hidrocefalule-oligofren basist! :)
"MILITIANUL"
07 Noi 2014

Iar am ras de tine, prapadit labar basist, de m-am umflat! Mai, tu esti de coma! Nu m-am mai distrat atata (vad cum te involburezi si grohai pe ici, pe colo, pe forumuri), demult! Eu iti bag, o singura data, batul printre ostretele gardului, ca la javrele alea proaste, din curte(a) Basescului, iar tu latri si urli a jale, exact ca o javra portocalie, proasta, in zeci de postari ulterioare. Pai nu-i de ras? Cu lacrimi, nu oricum! Hai, pa-pa-pa, fugutza in baie, dupa usa, labarule basisit, hidrocefal-oligofren... :)
DACA PONTA
08 Noi 2014

si PSD-ul s-ar fi reformat DIN TEMELII ca structura si mentalitate, eliminand toti baronii, borfasii, ticalosii...poate, poate m-as fi gandit sa votez cu ei, dar asa - NU!
NU STIU DE CE
08 Noi 2014

nu asculta chiar de unul de-al lor, Octavian STireanu care spune 1 Ref.la Melescanu ""În definitiv, voturile obţinute de domnul Meleşcanu nu au o contribuţie decisivă, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.Dar fostul şef SIE a venit în întâmpinarea lui Victor Ponta prin faimoasa HGR care trece la secret şi ofiţerii rezervişti şi care i-a permis să-l refuze legal pe Traian Băsescu, când acesta a cerut să i se spună dacă există asemenea foşti în actualul Guvern. În condiţiile astea, păleşte entuziasmul pesediştilor loialişti, care nu pot uita că, în 1997, Teodor Meleşcanu a produs o ruptură serioasă în PSD", a mai spus Ştireanu.
DESPRE TRASEISTII UDMR
08 Noi 2014

continua: "UDMR este un partid care nu a ezitat să îşi arate susţinerea constantă faţă de Traian Băsescu, inclusiv în timpul momentului de maximă importanţă pentru România al referendumului din 2012: "Să ne amintim că UDMR a votat, pe 13 octombrie 2009, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, pentru ca, în decembrie, a doua zi după ce preşedintele Traian Băsescu s-a instalat la Cotroceni, UDMR să fie prima care să declare că înţelegerea făcută cu PSD încetează, decizând să-l voteze ca prim ministru tot pe Emil Boc, adică exact pe cel împotriva căruia votase cu numai două luni în urmă! Şi, după cum se spune, cine trădează o dată, trădează şi a doua oară, pentru că UDMR a schimbat brusc baricada şi la căderea Guvernului MRU ş.a.m.d.".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz