2019-11-19 03:11

Ştefănescu, despre consultări: Relaţia cu Klaus Iohannis e foarte rece. Nu avem nicio şansă de a dialoga cu această persoană

 |  12:42
Ştefănescu, despre consultări: Relaţia cu Klaus Iohannis e foarte rece. Nu avem nicio şansă de a dialoga cu această persoană

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional, că relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis este ”foarte rece” şi mulţi social democraţi consideră că nu se poate purta cu dialog cu şeful statului. Ştefănescu a precizat că PSD ar fi vrut să meargă la consultări împreună cu ALDE. ”Noi facem analize pe piaţă pentru candidat comun la alegeri, ASD-ALDE, dar mergem puţin separat – dacă o să mergem – la Cotroceni”, a spus Codrin Ştefănescu.

”Relaţia cu Klaus Iohannis e foarte rece. Sunt colegi de-ai mei, printre care mă număr şi eu, care consideră că nu avem nicio şansă de a purta un dialog cu această persoană, dar, mă rog, astăzi la BPN vom decide ce este cel mai important pentru partid”, a declarat, miercur, Codrin Ştefănescu înaintea şedinţei BPN.

Întrebat de ce partidele din coaliţie merg separat la consultări, Ştefănescu a spus: ”Aşa a suna invitaţia. Noi am fi vrut să participăm sau să nu participăm înpreună, PSD-ALDE. În momentul de faţă noi facem analize pe piaţă pentru candidat comun la alegeri – ASD+ALDE, dar mergem puţin separat – dacă o să mergem – la Cotroceni. Alianţa nu suferă din această chestiune. Sunt convins că domnul Popescu Tăriceanu va avea un mesaj foarte clar la această întâlnire vis-a-vis de tot ce a gestionat domul Iohannis de când este preşedinte în acest mandat”, scrie News.ro.

Citeşte şi: Preşedintele Klaus Iohannis, consultări la Cotroceni cu partidele parlamentare pe tema legilor justiţiei

De asemenea, întrebat ce părere are despre declaraţia liderului ALDE care a vorbit de un posibil ”pact” pentru justiţie, Ştefănescu a spus: ”O să vedem. Deocamdată, domnul Popescu Tăriceanu să vorbească despre protocoalele secrete, poate vrea să vorbească cu domnul Iohannis pe tema asta, cum facem şi cum desfacem ce s-a întţmplat în mandatul lui”.

Biroul Permanent Naţional al PSD discută miercuri dimineaţă pe tema participării reprezentanţilor partidului la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis privind legile justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis discută miercuri cu reprezentanţii partidelor parlamentare pe tema legislaţiei din domeniul justiţiei, întâlnirile fiind programate începând cu ora 15:00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray