2019-12-12 13:16

Stelian Dolha: Liviu Dragnea - soluţia de avarie găsită de PSD la dezastrul lăsat în urmă de Victor Ponta

 |  11:51
Stelian Dolha: Liviu Dragnea - soluţia de avarie găsită de PSD la dezastrul lăsat în urmă de Victor Ponta

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a precizat, joi, că Liviu Dragnea, „părintele migrației politice deșănțate”, a fost „soluţia de avarie” pe care PSD a găsit-o la „dezastrul” lăsat în urmă de Victor Ponta.

"Pe culoarele democrației, PSD a ajuns să alerge pe sens interzis. De la un președinte învinuit penal, marele partid de stânga a reușit ieri performanța să-și aleagă, chiar și interimar, unul gata condamnat penal. Dragnea, părintele migrației politice deșănțate, a fost soluția de avarie pe care PSD-ul a reușit să o găsească la dezastrul lăsat în urmă de Ponta. (...) PSD se găsește în ingrata situație de a fi condus de un condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea unui scrutin și de a gestiona guvernul printr-un învinuit penal, nefrecventabil din perspectiva partenerilor externi", a preiczat liberalul Stelian Dolha într-un comunicat de presă.

Copreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud a precizat că "o stângă puternică nu poate fi nicidecum una condusă de oameni cu care partenerii occidentali nu-și permit să stea la aceeași masă". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray