2020-02-19 12:16

STENOGRAME din ședința PSD: ”Suntem în fața unei GOGOȘI. Va exploda”

 |  22:18
STENOGRAME din ședința PSD: ”Suntem în fața unei GOGOȘI. Va exploda”

Au apărut primele stenograme din ședința incendiară a grupului PSD din Camera Deputaților, difuzate de Antena 3. Sunt declarații surprinzătoare făcute de președintele partidului, care susține că au existat social-democrați, care au decis să colaboreze cu statul paralel.

De asemenea, ultima informație este că tema mitingului din 9 iunie se schimbă pentru a treia oară. Acum va fi un miting contra abuzurilor din justiție.

„România se va elibera odată ce ei vor pierde controlul. Câțiva colegi de ai voștri au acceptat să facă parte din planul ăsta și nu e de acum, e de anul trecut. Am pus aceste întrebări la Congres, dacă hotărâm să mergem cu toții până la capăt și dacă acțiunea noastră de a stopa sistemul, de a rupe sistemul generator de abuzuri, trebuie dusă până la capăt. Toată lumea a aprobat asta la Congres. Mă face să nu am nicio ezitare și să mergem până la capăt...Suntem în fața unei gogoși care e foarte urâtă și umflată, dar e ușor de spart”, a declarat Dragnea în ședința grupului PSD din Camera Deputaților, potrivit stenogramelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
29 Mai 2018

va duceti la puscarie jegurilor
MACACPEDRAC-NEA
30 Mai 2018

GOGOASA CARE TREBUIE SA EXPLODEZE ESTI TU BAI TARANOIULE FLAUSAT , TU SI PARTIDUL TAU BOLSEVIC . LA PUSCARIE CU VOI NENOROCITILOR .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine