2020-05-25 08:58

STENOGRAME incendiare: Ce discută parlamentarii despre PENSIILE SPECIALE în spatele ușilor închise

 |  21:11
STENOGRAME incendiare: Ce discută parlamentarii despre PENSIILE SPECIALE în spatele ușilor închise

În ciuda opoziție, PSD ține cu dinții de pensiile speciale, așa cum reiese din stenogramele publicate pe site-ul Camerei Deputaților. Chiar dacă USR cer un proiect pentru ștergerea acestor drepturi, voturile sunt insuficiente pentru a putea fi măcar discutat.

ristian Seidler, vicepreședinte USR: „Să vă mai intre bine în cap, domnule Iordache, că dacă o zi vom ajunge la putere, nici dumneavoastră nu veţi beneficia de pensie specială”.

Florin Iordache: Doamne fereşte!

Alexandru Băişanu, vicepreședinte ALDE: „Nu vă vin în apărare, dar vreau să îi spun domnului Seidler că e bine să nu mai fie populist. Beneficiarii care au obținut un drept nu mai pot pierde acel drept.”

Cristian Seidler, deputat USR: „Mai citiţi, vă asigur că nici dumneavoastră nu veţi primi pensie specială.”

Opoziţia acuză PSD şi ALDE că refuză să pună pe ordinea de zi a plenului abrogarea pensiilor speciale de teama electoratului. Ar fi taxaţi că refuză de fapt să îşi taie pensiile speciale. Silviu Dehelean, deputat USR a strâns stenogramele din ultimele săptămâni ca să dovedească acest lucru.

Stenograme 6 martie

Silviu Dehelean, deputat USR: Este un an de când e în procedură parlamentară, de aceea solicităm să fie pusă pe ordinea de zi, chiar dacă nu există raportul.

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Bun. Deci domnul coleg, eu vă propun aşa. Comitetul liderilor rămâne, sub rezerva primirii raportului să fie, prin... de acord, eu personal vă spun din partea, am spus-o şi aseară, noi nu susţinem, Grupul PSD, nu susţinem abrogarea acestor pensii speciale, ca să fie lucrurile...

Stenograme 18 martie

Eugen Nicolicea, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Rubrica Diverse, vă rog. Deci, avem o solicitare din partea Grupului USR

Silviu Dehelean, deputat USR: Aşa.

Eugen Nicolicea, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Aşa. Și...

Silviu Dehelean, deputat USR: Şi susţinem această cerere.

Eugen Nicolicea, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Păi şi susţineţi faptul că ea e la comisie şi termenul de depunere a raportului este depăşit.

Ce solicitaţi acum?

Silviu Dehelean, deputat USR: Solicităm să fie introdusă pe ordinea de zi a plenului. Exact.

Eugen Nicolicea, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Bun.

Voturi pentru? Trei voturi.

Insuficiente.

Stenograme 25 martie

Silviu Dehelean, deputat USR: Săptămâna trecută am făcut aceeaşi solicitare, adică Grupul USR a făcut aceeaşi solicitare, şi atunci l-aţi respins pentru că nu-l susţineţi, dar...

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Păi, nici acum nu-l susţinem! Credeţi că ne-am schimbat?!

Silviu Dehelean, deputat USR: Să-l citiţi, să vedeţi că e frumos! Este un proiect...

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Sunt trei voturi. Insuficient.

A fost respins, dar mai încercaţi! Comitetul liderilor poate... Poate aveţi mai multe şanse acolo!

Potrivit USR, impactul bugetar al pensiilor speciale a fost anul trecut de 9,5 miliarde lei, iar anul acesta pensiile speciale ne costă în jur de 12 miliarde de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-07Parerea ta...

SA ”TRAIASCă”
07 Apr 2019

cine a propus pensiile speciale, adică ăla de făcu infarct, cu multe cute pe față și pe creier, cei care nu vor să le lase din brațe, cu toate că circula pe știripesurse că ar fi votatără deja eliminarea lor! Totuși, unul dintre PORCII PSD - ALDE - ALEXANDRU BĂȘINĂ ce poartă dialog cu USR-ul, afirmă că un astfel de beneficiar, odată ce a obținut UN DREPT, nu mai pot pierde acel drept. Să ne explice și nouă nea BĂȘINĂ de ce nu se aplică și categoriilor de salariați și/sau pensionari care votează astfel de specimene ce flatulează constant în nasul românilor, în răs și bătaie de joc! De ce n-au reacționat așa în 2008-2009 când licheaua de Băsescu cu guvernul Boc a tăiat în dracii ăia mari salarii, pensii....ATUNCI, NU MAI ERA UN DREPT ODATĂ CÂȘTIGAT PRIN MUNCĂ, NU CA VOI?! SYCTIRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!
LA FEL, CINE A KK-T
07 Apr 2019

RAHATUL ĂLA DE CONSTITUȚIE CE PERMITE JIVINELOR PARLAMENTARE SĂ TRASEIEZE, SĂ SPECULEZE, SĂ-ȘI VOTEZE LEGI, REGULAMENTE, BENEFICII, BONIFICAȚII DE TOT FELUL ! ROMÂNIA ESTE O ȚARĂ COMPROMISĂ, SĂRACĂ/SĂRĂCITĂ CONSTANT PRIN LEGI, DECRETE, HG-URI ȘI OUG DE CĂTRE CLASA MAFIOT-POLITICĂ DIN 89 ÎNCOACE! SYCTIRRRRRRRRRRRRR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine