2020-08-12 16:24

ȘTIREA SERII: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale

 |  21:55
ȘTIREA SERII: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale

Președintele Coliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu i-a întrebat pe internauți dacă este momentul să candideze la alegerile prezidențiale. Cumpănașu a anunțat că demarează o campanie de strângere de semnături, ca să vadă dacă ar avea susținere pentru o astfel de funcție. ”Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni”, a anunțat șeful CNMR.

"M-am gândit de multe ori la acest lucru, dar deja nu mai pot da acelaşi răspuns la nesfârşit. Vă întreb pe voi: este cazul să candidez la preşedinţia României? Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez şi am nevoie de sfatul dumneavoastră. Pentru cei care consideră că DA, vreau să vă spun că timpul este extrem de scurt şi este aproape imposibil. Spre satisfacţia unor nemernici care astăzi îşi freacă mâinile!", a explicat Alexandru Cumpănaşu intenția sa pentru fotoliul de la Cotroceni.

"De aceea eu cred că un om care vrea să candideze la funcţia de preşedinte şi care nu vrea sprijinul partidul, şi o spun clar, dacă voi face asta nu vreau sprijinul lor, nu vreau să le fiu dator, are parte şi de dezavantaje. De aceea, pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneţi că este bine să fac lucrul ăsta, aş vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, împreună cu dumneavoastră, în zilele următoare, am să fac acest exerciţiu. Am să încerc să văd câte semnături putem strânge, câţi oameni vor să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câţi oameni vor o Românie fără clanuri. Fac un apel la dumneavoastră să luăm decizia împreună după acest exerciţiu. Pentru că dacă nu avem o şansă, trebuie să ştim de la început!", a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

"Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni. Ar fi de ajuns. O funcţie din asta nu are niciun farmec pentru mine. În doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este una de care să te foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu putere, dacă ştii să o foloseşti, dacă nu eşti încă un prizonier al sistemului. Ai CSAT, ai strategia naţională de apărare, ai numirile de la DIICOT şi Parchete, ai forţa poporului. În doi ani, toate clanurile vor fi rase", a mai precizat Alexandru Cumpănaşu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

BIBICU
30 Aug 2019

DA E BUN CA PRESEDINTE LA CARACAL ACOLO UNDE S-A RASTURNAT CARUL CU PROSTI , DAR MAI INTAI SA FIE EXAMINAT PSIHIATRIC , NU CUMVA SA AIBA CEVA NARAVURI DE-ALE LUI DINCA....
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Aug 2019

asazisele clanuri sunt de fapt pesedistii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz