2019-10-23 05:59

Stolojan IESE LA ATAC: ”Am distrus sistemul de pensii!”

 |  21:17
Stolojan IESE LA ATAC: ”Am distrus sistemul de pensii!”

Fostul premier, Theodor Stolojan a analizat sistemul de pensii actual, punctând faptul că punctul de pensii putea fi crescut daca s-ar fi păstrat fostul sistem social.

 ”Daca ne uitam in acest an eu nu cred ca nemultumirea trebuie sa fie atat de mare. Discutam de majorare la 1000 de lei, pe de alta parte a avut loc o alta majorare la inceputul anului. Pensionarii pe buna dreptate reclama urmatorul lucru. daca ai muncit o viata intreaga si ai avut un salariu mediu, intrebarea este dupa ce ai indeplinit toti anii de munca si ai varsta , unde ar trebui sa fie pensia ta?

Degeaba criticam sistemul cu punctul de pensii. Noi l-am distrus cand am facut alte sisteme de calcul la sistemele sociale. Daca am fi pastrat sistemul la toata lumea am fi avut mai multi bani sa crestem punctul de pensii” a spus Stolojan la România tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Iun 2017

mare expert mare caracter acest securist DIE lupul-hiena travestit in oaie...doar un naiv sa-l mai creada,cu mintea ca oaia proasta..DRAGA STOLO MARS..ia vezi poate ai treaba,ceva cu UDREA vreo escrocherie hotzomanie de partid
VAI VAI CE EXPRIMARE ARE ""EXP
25 Iun 2017

"""daca ne uitam in acest an "" ""ai muncit unde trebuie sa fie pensia ta'''pOlitruc cu gandire "scofalcita""la fel ca dihania aia de basescu Si ala are o exprimare si o gandire distorsionata Si totusi ei au condusm tara ! politruci cu gandire si exprimare in ceata Dar la prostit si la rautate se pricep deminune Hai sictir !
ANONIM
25 Iun 2017

Ce considerați că l-ar fi determinat pe Stolojan să facă asemenea "mărturisiri publice" ?
ANONIM
25 Iun 2017

Considerați că Stolojan a vrut să facă și dumnealui "o aroganță" ,arătându-și "capabilitățile operaționale" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray