2020-08-11 16:53

Sulfina Barbu anunţă ce premier doreşte PNL

 |  07:54
Sulfina Barbu anunţă ce premier doreşte PNL

Sulfina Barbu a declarat, vineri, că liberalii vor un premier asumat de PNL dar după alegeri anticipate care, în opinia lor reprezintă „soluţia corectă” în acest moment.

"PNL, așa cum a comunicat prin cei doi copreședinți, susține și a mers la Cotroceni doar cu propunerea de alegeri anticipate. Noi considerăm că alegerile anticipate reprezintă soluția necesară în acest moment și soluția corectă în acest moment. Pentru ca cetățenii să hotărască care sunt politicienii care să meargă în conducerea țării. (...)Nu a mers PNL la consultări cu o propunere de premier, ceea ce știm sigur că și UDMR a mers pe aceeași linie, facem parte și din aceeași familie politică la nivel european, pe aceeași variantă. Așteptăm finalizarea acestor consultări și așteptăm concluziile și propunerile domnului președinte. Noi n-am făcut o propunere de prim-ministru. După alegeri, după alegeri, așa cum a spus domnul președinte de onoare Quintus, PNL are o propunere de prim ministru în persoana domnului Predoiu. Dar noi vrem un premier asumat de PNL, după alegeri, și cu un mandat de patru ani, cu votul cetățenilor, în spate", a explicat Sulfina Barbu.

Aceasta a mai spus că „pentru ca viitorul Parlament să aibă 300 de parlamentari ar însemna modificare legii electorale”.

„Actuala cifră a întrunit un compromis politic astfel încât să primească un vot în Parlament. Dacă partidele parlamentare, după această resetare pe care cred că o înțelege fiecare partid, se vor așeza la masă și vor promova o lege din care să rezulte această cifră, sunt convinsă că lucrul acesta trebuie să întâmple foarte repede. Dacă nu, la modificarea Constituției. Dar eu cred că va fi una din temele discutate inclusiv cu domnul președinte din nou, vizavi de ce solicită societatea civilă", a completat Sulfina Barbu, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-07Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
07 Noi 2015

Jigodia dracu , dar sa votat 300 dromaderi maxim . Ce mai vrei acum ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz