2019-11-13 00:03

SUMMITUL Partidului Popular European, sâmbătă, la Romexpo. Președintele Klaus IOHANNIS, invitat la eveniment

 |  15:09
SUMMITUL Partidului Popular European, sâmbătă, la Romexpo. Președintele Klaus IOHANNIS, invitat la eveniment

Summitul Partidului Popular European va avea loc, sâmbătă, la Bucureşti, preşedintele Klaus Iohannis fiind invitat la această reuniune, a anunţat liderul liberalilor, Ludovic Orban, informează Agerpres.

„În data de 16 martie va avea loc la Bucureşti un eveniment extrem de important pentru PNL, pentru PPE, din care face parte și PNL. Este un eveniment la care avem foarte mulţi invitaţi străini, peste 150 de primari de municipii, de oraşe, de preşedinţi de regiuni, de preşedinţi de unităţi administrative cum sunt judeţele din România. Din partea PPE va participa secretarul general Antonio Lopez Isturiz. Cea mai importantă prezenţă la evenimentul nostru este prezenţa candidatului PPE la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, mai mult ca sigur viitorul preşedinte al Comisiei Europene, domnul Manfred Weber, care (...) va prezenta, cred că în premieră, viziunea sa asupra evoluţiei ulterioare a Europei şi, practic, programul cu care se va prezenta în această cursă pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al CE. La eveniment l-am invitat şi pe preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, şi îl aşteptăm să fie prezent pentru a ne transmite mesajul său şi viziunea sa privitor la evoluţia României la nivelul UE şi viitorul UE", a precizat Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL. Summitul PPE va avea loc la Romexpo, începând cu ora 10.30. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bruxelles pe Dâmboviţa Politica la Bruxelles pare mai calmă, mai ferită de scandaluri publice şi mai “organizată“ decât la Bucureşti, însă este, poate tocmai de aceea, mai opacă şi mai inaccesibilă publicului larg. Un fel de Eurovision politic, în care, de multe ori, câştigătorul este rezultatul unui compromis de culise între vechi adversari, ireconciliabili altfel
17 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray