2020-02-22 09:27

Surpriză de proporții: PSD se pregătește de fuziune. Cu ce partid e aproape de această înțelegere

 |  20:06
Surpriză de proporții: PSD se pregătește de fuziune. Cu ce partid e aproape de această înțelegere

PSD se pregătește să îngită un alt partid, prin fuziune, iar anunțul vine chiar de la liderul social-democraților, Viorica Dăncilă.

Aceasta a declarat că ”este și dorința UNPR”, formațiune condusă de fostul vicepremier Gabriel Oprea, să fuzioneze cu PSD, dar că această solicitare va fi decisă de membrii Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat. ”Luăm în calcul acest lucru”, a adăugat ea, conform Mediafax.

”Este și dorința UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Național. Am văzut dorința mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorință de a veni către Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind despre o eventuală fuziune PSD-UNPR.

Întrebată dacă va fi o fuziune prin absorbție, Dăncilă a afirmat că decizia va fi luată de Comitetul Executiv Național al social-democraților.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora cele două formațiuni politice vor fuziona în perioada următoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

CIORDEALA
20 Oct 2019

Rudilii se aduna
INCOTR-O ?
20 Oct 2019

"Penalii se strang laolalta. UNPR-ul lui Gabriel Oprea si PSD vor fuziona. Incepe procesul pentru ucidere din culpa in cazul Bogdan Gigina"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine