2019-10-20 09:02

SURPRIZĂ în PMP: Băsescu, primul loc la alegerile europarlamentare

 |  17:52
SURPRIZĂ în PMP: Băsescu, primul loc la alegerile europarlamentare

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminică, la Vaslui, că partidul său îşi propune să obţină un scor de 10% la alegerile europarlamentare din luna mai.

Liderul PMP a menționat că acest scrutin reprezintă pentru PMP un test, dar şi un moment pentru relansarea formaţiunii.„La luptă, oameni buni, vreau să înţelegeţi că suntem în bătălie politică! Vreau să înţelegeţi că aveţi pentru ce să vă bateţi în această campanie. Noi mergem cu propria listă şi încercăm să le demonstrăm încă o dată tuturor ipocriţilor din politică faptul că acest partid are vână şi are obiective pentru care se bate.

Intrăm în această bătălie politică pentru că vrem ca Traian Băsescu să ajungă la Bruxelles, pentru că România, de când a intrat în Uniunea Europeană, are un gol imens acolo. Nimeni n-a reuşi să se impună şi să le explice europenilor că om fi intrat noi mai târziu în UE, dar suntem o naţiune mare, cu o cultură puternică, cu resurse uriaşe şi dornică de o viaţă mai bună, de salarii ca-n Europa, de pensii ca-n Europa, de o viaţă pe care o merităm. (...) Cu Traian Băsescu primul pe lista de la europarlamentare, vrem să obţinem un scor de 10%", a declarat Eugen Tomac, în cadrul Colegiului Judeţean al PMP Vaslui, potrivit Agrepres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

ANONIM
18 Mar 2019

La dreaq sa-l duca pe slugoi. La mititica ii e locul.
MIKIM
18 Mar 2019

Daca a vazut ca in Romania e multi prosti.....
NICU
18 Mar 2019

Succes Domnule Presedinte
MARCEL
18 Mar 2019

BASESCU A FOST SI EL OPERAT DE COLOANA IN AUSTRIA. LA FEL SI PONTA IN TURCIA....DE CE SA CRITICAM FAPTUL CA, DRAGNEA S-A DUS LA O POLICLINICA PRIVATA. DACA MERGEA LA STAT FACEA RMN PESTE 3 LUNI CAND IL PROGRAMA...FARA ALTE COMENTARII....NOI SUNTEM BUNI DOAR SA CRITICAM. NU SUNT FILO PSD DAR, ESTE BINE SA NE GANDIM SI LA FAPTUL CA, SUNTEM IN POST SI NU TREBUIE SA FIM RAI
SATANA VREA șI LA U.E.
18 Mar 2019

acolo de unde a fost/este pus STAROSTE peste Ro.s-o ia dracu! PIEI SATANĂ! BESTIE CHIOARĂ!!!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
18 Mar 2019

de ce va mirati ca dosarele CIocioLiNEi din PLESCOI nu mai ajung la instanta....este vorba de persoanele din jurul lui BASESCU care au spalat banii cu valiza lui UDREA
ANONIM
19 Mar 2019

Blestemați sa fie cei ce vor pune ștampila ptr acest individ si SLUGILE lui care a distrus aceasta tara ...AMIN
MARINELU
19 Mar 2019

Cine e pe primu loc, Base, Base.....
DUMITRU NICOLAE NAE
22 Mar 2019

Cel msi bun om politic din 90 pana azi......Traian Basescu...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray