2020-07-09 15:19

SURPRIZĂ în politică: Mai mulți parlamentari Pro România ar putea fi primiți în funcții cheie în PNL

 |  22:06
SURPRIZĂ în politică: Mai mulți parlamentari Pro România ar putea fi primiți în funcții cheie în PNL

Parlamentarii Pro România care au votat luna trecută învestirea Guvernului Orban, în ciuda interdicției impuse de Victor Ponta, ar putea deveni luni membri PNL, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Potrivit acestora, pe ordinea de zi a Biroului Executiv (BEx) al PNL de luni se află și punctul referitor la primirea în partid a deputaților Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.

Doi dintre cei șapte parlamentari Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban – Emilia Meiroșu și Georgian Pop, ambii intrați în Parlament pe listele PSD – cel mai probabil nu se vor regăsi printre cei care vor intra în PNL, au explicat sursele citate pentru G4Media.

De asemenea, pe lângă cei cinci deputați de la Pro România, s-ar mai putea înscrie în PNL mai mulți lideri ai partidului condus de Victor Ponta – vicepreședinți și lideri de filiale.

Nu în ultimul rând, sursele citate au mai declarat că Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu vor fi primiți direct ca membri în Biroul Executiv al PNL, structura centrală de decizie a partidului.

Foto: Octav Ganea/Inquam Photos


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz