2020-01-28 15:42

SURPRIZĂ la alegeri: Actor și fost ministru CANDIDEAZĂ la prezidențiale

 |  21:46
SURPRIZĂ la alegeri: Actor și fost ministru CANDIDEAZĂ la prezidențiale

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru în Guvernul Ponta la Ministerul românilor de pretutindeni, a anunțat că va candida independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

”Omul de cultură Bogdan Stanoevici anunță că va candida pentru funcția de președinte al României ca independent, fără susținerea niciunui partid politic. Decizia vine ca urmare a dorinței de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință.

Stanoevici se adresează tuturor celor dezamăgiți de putere, revoltați, sătui de minciuni și promisiuni deșarte, celor ce doresc să se întoarcă în țară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici.

”Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune,” declară Bogdan Stanoevici.

Sănătatea, educația și cultura sunt domeniile prioritare prin care Stanoevici consideră că România va evolua dacă sunt puse în valoare la adevărata capacitate. Bogdan Stanoevici nu a făcut parte niciodată dintr-un partid politic.

În acest moment, Bogdan Stanoevici este directorul Circului Metropolitan București, post obținut în urma concursului de management desfășurat în anul 2017.

Bogdan s-a născut în București și a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” în 1982. De-a lungul carierei a jucat în zeci de piese de teatru și filme, atât în România, cât și în străinătate.”, susține Bogdan Stanoevici, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

ANONIM
04 Mai 2019

DA Stanoevici E MAI ROMAN DECAT Klaus Iohannis.....................UNUL mai NEAOS NU SE GASESTE ? Ori tot din exterior se jogleaza "gasitul"?!?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine